EKSPERT PROGOVORIO O HORORU NA KOSMAJU: Čak i samojed može da vas UBIJE! Ovo su 2 jedina rešenja da PREŽIVITE NAPAD PASA

Poznatog analitičara i novinara Vladana Radosavljevića na Kosmaju su izujedali psi, pa je nesrećni čovek iskrvario na smrt.

Kako Kurir saznaje, Radosavaljević je sa suprugom boravio u vikendici. Otišao je u šetnju i tada su ga napali psi. On je uspeo da pozove svoju ženu, koja je krenula ka njemu, ali kada je stigla, zatekla je izujedano telo Radosavljevića i tri krvava psa.

Goran Šarenac, predsednik Kinološkog društva Novi Beograd, uključio se u jutarnji program Kurir televizije gde je prokomentarisao ovaj nemio događaj.

– Ne mogu da kažem da je bila neverica, jer smo već navikli na takve čudne situacije. Ono što se desilo njemu i njegovoj supruzi, nažalost, može da se desi svima nama. Jedini način da se ovaj događaj predupredi jeste velika pažnja ljudi koji imaju kućne ljubimce. Ako sam dobro shvatio iz medija to su bili vlasnički psi – rekao je Šarenac, prenosi Kurir.

Voditeljka je odma dodala da su psi imali uredno ogrlice sa imenima vlasnika. 

– Ako niste sposobni da imate psa ili drugog kućnog ljubimca onda bolje da ga nemate. U ovoj situaciji sama ljubav prema kućnim ljubimcima nije dovoljna da bi se predupredile stvari koje su se dešavale. Kada imate dvorište i kućne ljubimce morate obezbediti ogradu oko celog dvorišta i ona mora biti dovoljno visoka. Ne smete da ostavite otvorenu kapiju – istakao je Šarenac.

EKSPERT PROGOVORIO O HORORU NA KOSMAJU: Čak i samojed može da vas UBIJE! Ovo su 2 jedina rešenja da PREŽIVITE NAPAD PASA

– Čak i samojed može da vas izujeda na smrt. Mi podcenjujemo zube kućnih ljubimaca odnosno zube pasa. Da li ima odbrane od pasa? Ako vas napadnu 3 psa vrlo teško će te se izvući. Međutim, jedan od saveta je da se sklupčate tako što će te da čučnete i i pokrijete uši rukama. Druga varijanta je da se sklupčate tako što će te leći na bok i pokriti lice i glavu rukama. Totalnu eliminaciju povreda ne možete izbeći – rekao je Šarenac.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare