NAKON NJENIH REČI SVIMA JE JASNO ŠTA ARIJANA MISLI O SRBIJI I SRBIMA: Sad je objavila video koji sve govori

Arijana je emotivnom objavom na Instagramu oduševila Srbe, iskazavši veliko poštovanje prema preminulom suprugu i našem narodu.

Arijana je emotivnom objavom na Instagramu oduševila Srbe, iskazavši veliko poštovanje prema preminulom suprugu i našem narodu.

Ceo svet bio je šokiran nakon šro je 16. decembra objavljeno da je Siniša Mihajlovićpreminuo, nakon izgubljene bitke sa teškom bolešću. Srbija je danima bila u suzama, te su se svi na emotivan način opraštali od velike fudbalske legende.

Njegova porodica bila je najviše pogođena, a neutešna supruga Arijana bila je uz njega do poslednjeg daha. Arijana još uvek prolazi kroz patnju, a neretko na Instagramu deli uspomene sa svojim suprugom.

Među Arijaninim objavama, juče se istakla i jedna koja je privukla veliku pažnju i ganula mnoga srca.

Naime, ona je objavila video snimak na kojem umetnik Aleksej Kolasov u Beogradu crta mural posvećen Siniši Mihaljoviću, a mnogi su prokomentarisali da je ovim gestom Arijana izrazila poštovanje prema umetniku. Takođe, Arijana je iskazala poštovanje i prema ljubavi i podršci koju u našoj zemlji ljudi iskazuju prema Siniši kojeg su svi beskrajno poštovali.

Više mi se dopadaju Srbi nego Italijani. Italijani su mnogo pričljivi i jaki na rečima, ali ne i na delima, dok Srbi manje obećavaju, a više ispune i odlučni su. Srbi su vezani za porodicu, u stvari, ne znam da li sam ja imala previše sreće i da li su svi Srbi takvi ili je samo moj suprug Siniša takav kako sam opisala savršenog muškarca Srbina“, rekla je Arijana jednom prilikom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare