KIM KARDAŠIJAN UHVAĆENA U PIDŽAMI, BEZ NADOGRADNJE I FRIZURE: Svi su ŠOKIRANI njenom PRIRODNOM KOSOM! Razlika je OGROMNA! 

Kim Kardašijan smo dosad viđali u najrazličitijim izdanjima. Bila je crnka, plavuša, crvenokosa. Imala je ravnu, kovrdžavu kosu, punđu, rep i najrazličitije moguće frizure, koje uvek izgledaju besprekorno i negovano.

Međutim, javnost dosad nije imala priliku da vidi kako njena prirodna kosa zaista izgleda, bez ekstenzija i bez frizerske intervencije.

Kim Kardašijan
foto: Printscreen TikTok

Međutim, nedavno je slavna sestra Kardašijan osvanula na TikToku svoje najstarije ćerke Nort u potpuno prirodnom, kućnom izdanju, bez ikakvih filtera, fotošopa, šminke, frizure i doterivanja.

Kim Kardašijan
foto: Printscreen TikTok

Nort je naime majku usnimila kod kuće, u pidžami, bez šminke i sa tek opranom kosom, a snimak prikazuje Kim koja u ovim okolnostima izgleda kao i sav normalan svet, daleko od glamura kakav smo navikli da viđamo kad je ona u pitanju.

Ovo je zapravo retka prilika da slavnu rijaliti zvezdu i starletu vidimo s prirodnom kosom, koja je očigledno dosta ređa i bez volumena, kao što je to slučaj s ekstenzijama.

Osim toga, Kim na ovom snimku nije i plavuša, ni brineta, već je ofarbana u boju meda. Inače, o kosi Kim Kardašijan brine najbolji holivudski frizer Kris Eplton.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare