Jasna PRETNJA iz Nemačke: Vučić mora da plati cenu svoje NEZAVISNE I SLOBODARSKE politike!

Predsednik Srbije je meta zbog slobodarske politike i brige za srpski narod na Kosovu i Metohiji

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću upućena je jasna pretnja iz Nemačke! Naime, portal nedeljnika Cajt, u komentaru koji potpisuje novinar Ulrih Ladurner, piše da “Vučić mora da plati cenu svoje politike”.

– Ne radi se o kažnjavanju Srbije, već o tome da Aleksandar Vučić mora da plati cenu svoje politike. Ako se ne priključi sankcijama protiv Rusije, ako ne prekine da podgreva konflikt sa Kosovom, ako ne sedne za sto da počne ozbiljne pregovore sa Kosovom – onda bi kandidatski status Srbije trebalo zamrznuti i okončati finansijsku pomoć EU – navodi se u skandaloznom tekstu i dodaje:

– Ukoliko se takva pretnja iznese verodostojno, Vučić će brzo postati pitom. I tek tada zemlja ima šansu da stigne tamo gde pripada: u Evropsku uniju – navodi se u zaključku komentara.

Jasno je da mnogima smeta nezavisna i slobodarska politika koju vodi predsednik Vučić, kao i njegova briga za srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Upravo zbog toga je Vučić meta napada i pretnji, iako je činjenica da je Srbija na čelu sa njim uvek spremna za dijalog sa Prištinom, dok premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti sabotira pregovore, hapsi i zastrašuje Srbe!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare