HOROR! GRKINJA (29) BACILA DETE U REKU! Oglasio se deda: Ubila je bebu da se osveti partneru!

Za Novu godinu dogodila se nezapamćena tragedija u Grčkoj, telo 11-mesečne devojčice pronađeno je u ponedeljak na brani reke Aliakmonas kod Verije u severnom delu zemlje.

Policija je uhapsila 29-godišnju majku bebe, koja odbija da prizna da je bacila dete u ledenu vodu reke u novogodišnjoj noći.

Majka je zajedno sa bebom napustila porodičnu kuću u selu Aleksandrija, u regiji Imatija, gde je živela sa roditeljima. Navodno je rekla porodici da novogodišnju noć provodi sa prijateljima.

„Mislim da je to uradila iz osvete prema partneru. Ne znam kako se to dogodilo. Da sam znao šta će se desiti, uzeo bih dete. Rekla mi je da će odvesti dete na igralište, kako sam mogao da znam šta će da uradi?“ rekao je vidno potrešeni deda osumnjičene, prenosi Prototema.

Inače, ona se danas pojavila pred sudijom i produžen joj je pritvor. Osumnjičena je za ubistvo.

Ona negira optužbe tvrdeći da je beba skliznula i upala u vodu.

Razlog koji ju je naveo da svoju 11-mesečnu bebu baci sa brane u ledene vode Aliakmonasa u Veroji pomenuo je deda 29-godišnje majke, sa kojom je živela u istoj kući.

Stariji muškarac govorio je u emisiji „Istine sa Zinom“ i pokušao da da objašnjenje za gnusni čin svoje unuke.

„Mislim da je to uradila iz osvete svom partneru. Ne znam kako se ovo dogodilo. Da sam znao da će se to desiti, pokupio bih je. Rekao mi je da će da vodi dete na igralište, gde da zamislim šta bi uradio?“, rekao je skrhani deda.

Skrhana je i njegova žena, koja se sagnula pred kamerama, ne mogavši da podnese gubitak unuke. „Nismo smetali devojci, zašto nam je to uradila? Zašto si ubila našu devojčicu? To je bila moja slabost”, rekla je kroz suze, prenosi Kurir.

Prema njenim rečima, njen sin je dete često vodio kući, brinuo o njemu i darivao ga, ali 29-godišnja žena, kad god ga je odvela, nije prihvatila nijedan njihov poklon i bacila ih u đubre. , na kraju rekavši da je velika šteta za njih to što nisu bili obavešteni o sahrani, koja je održana u krajnjoj tajnosti u prisustvu samo babe ubijene bebe, njenog dede i njenog brata.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare