DESNI BEK I ŠPIC SU ZA ZVEZDU PRIORITET: Mitar Mrkela otkrio glavne mete u prelaznom roku! Povratku Mladenovića i Đuričića

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela najavio je pobedničke ambicije za ovu sezonu, osvajanje titule u Superligi i Kupa Srbije.

Da bi crveno-beli bili još jači radiće se u zimskom prelaznom roku, a prvi operativac Crvene zvezde otkrio je i pozicije na kojima će pojačati ekipu. Pošto je odlazak Kalife Kulibalija u Tursku već izvestan, možda i El Fardu Bena, klub će pojačati konkurenciju Aleksandru Pešićui mladom Jovanu Mijatoviću.

– Radimo na prelazom roku. Kada su u pitanju igrači koji bi mogli da pojačaju Crvenu zvezdu, tokom prethodnog prelaznog roka smo započeli proces podmlatka i ubrzanja ekipe. Uradili smo veliki posao i nastavićemo u istom pravcu. Trenutno je primat većim delom usmeren prema letnjem prelaznom roku koji dolazi. Već su dvojica fudbalera potpisala ugovore sa našim klubom ove zime, a to su Lazar Nikolić i Uroš Spajić. Verovatno će biti još pojačanja, ali prioritet je sledeći prelazni rok, jer želimo da budemo jači za verujemo predstojeću Ligu šampiona – rekao je Mitar Mrkela, prenosi Kurir, te dodao:

– Nikad ne pričamo da ćemo sigurno dovesti igrača na određenoj poziciji. Međutim, odredili smo prioritete i moguće je da dovedemo igrače koji igraju na poziciji desnog beka i napadača.

Govorio je Mitar Mrkela o povratku Filipa Mladenovića i Filipa Đuričića, nekadašnjih fudbalera Crvene zvezde.

– Sa Filipom sam mnogo puta razgovarao i da budem precizan dva puta nije izrazio želju da se vrati u Crvenu zvezdu. Sa Đuričićem sam jednom razgovarao, takođe nije želeo da se vrati u naš klub – zaključio je Mitar Mrkela.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare