ANA NIKOLIĆ POSTAVILA OGLAS NA INSTAGRAMU I ŠOKIRALA: Evo šta sve traži od dadilje, pevačica je baš ZAHTEVNA, a ovo je OBAVEZNO

Ana Nikolić, pevačica, oglasila se na svom Instagram profilu i putem objave napisala oglas za dadilju za svoju ćerku Taru.

– Hitno potrebna dadilja za „lajv in“, pet dana i četiri noći nedeljno. Starosti od 30 do 50 godina, bez troškova, plata po dogovoru. Da je obrazovana, perfektno čista i uredna. S obzirom da je javna ličnost, potrebna poverljiva osoba – napisala je Nikolićeva.

Ana Nikolić
FOTO: PRINTSCREEN

Mnogima je bilo čudno što Ana na ovaj način traži ženu koja će da čuva njenu i Rastinu ćerku, ali ne sumnjamo da će se osoba koja konkuriše morati da se pokaže na delu jer… Ana je vrlo zahtevna.

Podsetimo, Ana i Rasta su nakon razvoda bili u promenljivim odnosima, a nedavno su bili u sukobu, nakon čega je naš izvor otkrio da Ana pokušava da izgladi odnose sa Rastom nakon svega.

– Ana je shvatila da nije trebalo da onako reaguje i javno izvređa Rastu zbog njegovog nastupa s Natašom Bekvalac u Parizu. Ona sada pokušava da izgladi odnose i da se pomire. Prvenstveno zbog deteta. Za sada i komuniciraju samo zbog nje, kako ona ne bi ništa osetila. On je nastavio dalje, a valjda je i ona došla malo sebi – završava izvor blizak Kuriru.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare