Najnovija vest! U toku je veštačenje baznih stanica mobilnih telefona koje će otkriti ko je ubio Ivanu

Ko je ubio Ivanu Krivokapić (26) sa Zvezdare i dalje je nepoznanica za istražitelje, a trenutno se veštače bazne stanice mobilnih telefona koje će otkriti ko je bio pored devojke u trenutku smrti, saznaje „Telegraf.rs“.

Njeno telo našla su braća pre desetak dana. Nije im se javljala na telefon i oni su razvalili vrata stana. Zatekli su je na krevetu, otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu.

Ivana je sahranjena pre sedam dana na groblju u Lovćencu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu u petak se oglasilo saopštenjem.

– Po prijemu nalaza odbukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva I. K. čije je beživotno telo pronađeno 24. decembra u stanu na Zvezdari. Sumnja se da je, za sada nepoznato lice I.K. lišilo života tako što ju je ugušilo davljenjem. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela i traga za učiniocem – kažu u Tužilaštvu.

Povrede

Kako smo objavili, osim podliva po vratu imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci kao i povrede podlaktice.

– Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komori, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da ona branila od nekoga, saznajemo od našeg sagovornika upoznatog sa istragom. Nažalost, sama zgrada gde je Ivana pronađena nema video nadzor, ali okolni objekti imaju – kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Kako „Telegrf.rs“ saznaje, policija je obavila razgovor sa Ivaninim prijateljma i poznanicima. Trenutno istraga ide u smeru da joj je presudio neko kome je verovala jer ga je pustila u stan. U stanu nije bilo tragova premetačine i ništa ne fali osim ključa od ulaznih vrata.

Veštačenje

– Na osnovu veštačenja Ivaninog mobilnog telefona može se ući u trag sa kim je komunicirala. Od velikog značaja će biti i bazne stanice kako bi se utvrdilo ko je bio pored nje – dodaje naš izvor i dodaje da je tužilac naredio da se skinu svi snimci sa kamera i uradi DNK-a analiza .

U razgovoru sa komšijama saznali smo da ništa čudno primetili niti čuli i da im je Ivanina smrt misterija. Znali su je kao finu devojku.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare