UDARNA VEST! Svetski šampion u Čelsiju! Ovo je najskuplji transfer u istoriji Premijer lige, Argentinac dobio ugovor iz snova

Gotovo je! Enco Fernandes definitivno postaje novi fudbaler Čelsija.

Britanski i portugalski mediji bruje da je sve utanačeno za peti najveći transfer svih vremena, vredan 127 miliona evra. Ujedno, i najskupljeg u istoriji Premijer lige jer je nadmašen dosadašnji rekord Džeka Griliša od 117,5 miliona prilikom prelaska u Mančester siti iz Aston Vile, piše Sportal.

Najbolji mladi fudbaler sveta, priznanje koje je dobio na Mundijalu u Kataru gde je sa Argentinom osvojio titulu šampiona sveta, zaradiće pravo bogatstvo. Dobio je ugovor na pet i po godina vredan 10 miliona godišnje, što znači da će u tom periodu zaraditi astronomskih 55 miliona bez bonusa!

Time će da postane jedan od najplaćenijih igrača Čelsija, jer su Plavci hteli da „ubiju“ konkurente Mančester junajted, Liverpul i Pari Sen Žermen nestvarnim uslovima. Posebno ako se pogleda da su platili čak sedam miliona evra više u odnosu na izlaznu klauzulu iz ugovora sa Benfikom, sve kako bi ubrzali postupak.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare