OTKRIVENI NOVI DETALJI O SMRTI SRBINA U BUGARSKOJ: Policija pregledala snimke iz hotela! Pomislili da postoji i treće telo

Telo D. G. (55) poreklom iz Trstenika, planinara koji je nastradao u Bugarskoj, pronađeno je pored tela bugarskog turiste Plamena Hristova (68), na planini Pirin. Međutim, njih dvojica nisu zajedno planinarili, jer je Hristovo telo bilo u poodmakloj fazi raspadanja!

– Prilikom utvrđivanja čije je drugo telo spasioci su doživeli još jedno iznenađenje. Između stena u blizini dva mrtva tela primećena je crvena jakna. Do mesta je skoro nemoguće doći, a policajci i spasioci koji rade u timovima zapitali su se da li je to i treći leš. Zatim je počela provera kako je Srbin izašao iz hotela, kako je bio obučen. Pronađen je sa rancem i debelom plavom duksericom, kao jakna – navodi bugarski medij Struma.

Spasioci su pomislili da on da D.G. ima na sebi svoju jaknu, pa bi tako crveno između stena moglo biti još jedno telo.

– Ispostavilo se ipak da je D.G. izašao iz hotela u crvenom zimskom kaputu i da trećeg leša nema. Ali počele su spekulacije kako je Srbin završio sa Plamenom Hristovim i da li se poznaju – navode mediji.

Naime, prema prvim informacijama iz bugarskih medija moglo se zaključiti da je Srbin bio prijatelj turiste čije je telo pronađeno pored njegovog, koji je navodno otišao da ga traži i da mu pogne, a tako preminuo pored njega. Ipak, ovo je ispostavilo kao dezinformacija.

– Leš Plamena Hristova bio je u poodmakloj fazi raspadanja i činjenica je da je njegova smrt nastupila mnogo pogibije Srbina!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare