OPARIO SE U NAJLUĐOJ NOĆI! Mitrović od bakšiša za Novu inkasirao 15.000 evra: Nastupio za odabrane, a evo šta se još DESILO!

Milan Mitrović je bogatiji za 15.000 evra ušao u Novu 2023. godinu. Pevač je nastupio na jednoj privatnoj proslavi van Beograda gde je samo od bakšiša inkasirao ovu cifru.

Interesantno je to da je zabava bila zatvorenog tipa za odabrane, pa je na ovom veselju bilo samo tridesetak ljudi koji nisu žalili novac za folkera. 

Ali to nije sve. Pevač je na novogodišnjoj tezgidogovorio i još dva nastupa za predstojeća venčanja. Naime, budući mladenci su bili oduševljeni kakvu atmosferu pravi Milan, pa su ga odmah rezervisali.

U Beograd je iz Londona došao i biznismen Goran Tašić, inače Milanov kum, koji je bio jedan od najveselijih, pa su tokom i nakon zabave ovekovečili trenutke za uspomenu i dugo sećanje.

Ako je suditi po fotografijama, Mitrović je i te kako zadovoljan, a i njegovi prijatelji su se po svemu sudeći dobro proveli. Kako i ne bi kada je pevač poznat kao neko ko ume da napravi pravi štimung i ne štedi glas.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare