ČUVENI RELI VOZAČ POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI NA SNEGU! Otkriveni jezivi detalji tragedije: Trenutak nepažnje ga koštao života!

Proslavljeni reli vozač, zvezda Jutjuba i ekstremnih sportova, Kenet Ken Blok, preminuo je u 56. godini života nakon stravične nesreće.

„Sa najvećim žaljenjem potvrđujemo da je Ken Blok preminuo nakon nesreće sa motornim sankama. Ken je bio vizionar, pionir i ikona, a najvažnije, otac i muž. Faliće nam jako“, poručili su iz „Hoonigan Racinga“.

Stravična nesreća dogodila se u Juti. Ken je vozio svoje motorne sanke po snegu i u jednom momentu je izgubio kontrolu i prevrnuo se, a vozilo je palo na njega. U trenutku nesreće bio je sam.

Zadobio je izuzetno teške povrede i stradao na licu mesta.

Ken je obožavao ekstremne sportove, snimao je razne promotivne filmove, a samo nekoliko dana pre nesreće nabavio je nove motorne sanke i hvalio se njihovom neverovatnom snagom.

„Prva vožnja na novom „Ski-Doo Summit X Turbu“, ova stvar razvljuje. Puno snage na visokoj nadmorskoj visini, radi ceo dan! Puno sam na učio na ovim novim sankama, bilo je baš dobro“, pohvalio se nedavno Ken.

Blok je karijeru počeo 2005. godine i odmah je proglašen rukijem sezone. Takmičio se u WRC i osvojio nekoliko medalja.


Proslavio se i sa svojim čuvenim serijalom „Gymkhana“ u kojem je sa automobilom izvodio neverovatne „vratolomije“ po opasnim stazama.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare