OGLASILA SE KONZULKA SRBIJE U ISTANBULU O DRAMI SRPSKIH TURISTA: Evo zašto nisu poleteli na vreme i kada će doći kući 

Konzulka Srbije u Instanbulu Ivana Pejović za Kurir kaže da 30-ak srpskih turista koji čekaju na aerodromu „Sabiha Gokcen“ u Istanbulu jer im je let otkazan neće danas poleteti za Srbiju zbog guste magle.

– Na azijskoj strani Istanbula, na kojoj je i aerodrom „Sabiha Gokcen“ je gusta magla i prema navodima iz avio-kompanije „Pegasus Airlines“, koju sam kontaktirala, let je zato otkazan kao i mnogi drugi s ovog aerodroma. Letova više danas s ovog aerodroma neće biti, a večeras oko 19 sati trebalo bi da imaju vremensku prognozu za sutra i na osnovu meteoroloških uslova će znati znaju da li će eventualno i kada poleteti. Svi putnici, kako je i uobičajena procedura, biće smešteni u hotel do leta za Beograd – kaže za Kurir Pejovićeva i dodaje da je na evropskoj strani Istanbula sunce.

Podsetimo, let PC-371 danas u 11 sati po turskom vremenu je otkazan, a zabrinuti putnici koji su Novu godinu dočekali u Istanbulu, javili su se Kuriru. Na aerodrom „Nikola Tesla“ je trebalo da sleti u 10 časova i 50 minuta po našem vremenu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare