„IDEALNO BI BILO DA MARKU RODIM BLIZANCE“ Katarina Grujić i Gobeljić u 2023. žele još DECE! Pevačica ovo kaže o njihovom BRAKU!

Bračni par Katarina Grujić i Marko Gobeljić godinu za nama pamtiće po ćerkici Katji koja je sredinom decembra proslavila svoj prvi rođendan. Kako kažu, nijedna godina pre nje ne može da se meri sa ovom u kojoj su uživali u najlepšoj životnoj ulozi. Sebi, ali i jedno drugom u Novoj 2023. godini poželeli su još dece.

– Minula godina bila mi je najlepša, a ujedno i najzahtevnija. Spojiti posao, obaveze oko tek rođene bebe, česta putovanja i odvajanja od nje, bila su teška i fizički i psihički, emotivno… Ali kroz sve to ojačala sam i kao osoba, i kao profesionalac i kao majka – kaže Kaća prenosi Kurir, te dodaje da je ponosna na sebe i na činjenicu da je u prošloj godini odredila prioritete, te da je sve stvari posložila na svoje mesto.

– Stavila sam porodicu ispred posla, napravila sam pauzu i uživala sam u tome. Takođe, napravila sam selekciju prijatelja i sada tačno znam ko mi jeste, a ko nije prijatelj, a to je glumio proteklih godina. Posvetila sam se zdravom načinu života, ishrane, vratila sam se treninzima. Živim puno mirnije, a lepše i sadržajnije. Moja porodica je moj štit i moja baza – iskrena je Kaća, koja je otkrila svoje najintimnije novogodišnje želje.

– Sebi i Marku sam poželela još dece. Idealno bi bilo da mu rodim blizance, ali ne bih imala ništa protiv ni da još dva puta budem trudna (smeh). Želela bih da Katja odrasta u mnogočlanoj porodici i da bude ponosna starija sestrica – kaže gospođa Gobeljić, sa čime se slaže i njen suprug dodajući da je Katja oplemenila njihov život, ali i brak, te da će ih još dece dodatno ojačati.

– Marko je zaljubljen u svoju ćerku i ne postoji stvar koju ne bi učinio za nju, šta god ona bila. Posebno su vezani i maksimalno joj je privržen. Pomaže mi bezrezervno i mislim da bez njega ne bih mogla. Sada, godinu dana kasnije, sve je lakše. Pre mesec dana Katja je prohodala, krenula je u vrtić. Trudimo se da upijamo svaki trenutak, svaki sekund njenog odrastanja svesni činjenice da vreme leti – kaže Kaća, i dodaje da joj u podizanju mezimice dosta pomaže i njena šira porodica.

– Tu su moja mama i sestra, ali imamo i dadilju koju po potrebi zovemo da priskoči u pomoć. Nedavno je sa nama išla i u Dubai, kako bismo Marko i ja mogli da se posvetimo sebi u kasnim večernjim satima kada kraljica spava (smeh). Nije bila zahtevna i uživali smo s njom, pa ćemo slično putovanje ponoviti, čim prođu praznici – kaže Kaća, koja će nakon novogodišnje noći koju provodi radno u Beogradu, otputovati u daleku Australiju.

– Božić ću provesti u kući, sa porodicom, onako kako dolikuje. Uživaću u domaćoj trpezi i društvu najmilijih, a nakon toga odlazim na drugi kraj sveta. Srpsku Novu godinu ću provesti s našim ljudima u Australiji kojima ću pevati i veoma se radujem – kaže pevačica.

Grujićeva kaže da njihova jedinica uživa u muzici i reaguje kada čuje zvuk neke pesme, ali da nema razvijenu svest o tome da su mama i tata javne ličnosti.

– Smeje se kada nas vidi na TV ekranu, ali ne znamo da li zato što nas je prepoznala ili zato što se inače smeje kada čuje muziku. Još uvek je mala da bismo mogli da joj objasnimo, ali se trenutno i ne trudimo. Za nju, Marko i ja nismo fudbaler i pevačica, nego tata i mama.

Roditelji jednogodišnje devojčice ne zapostavljaju ni sebe ni svoju ljubav.

– Katja je dodatno učvrstila naš odnos koji je i pre nje bio idiličan. Mi smo mladi bračni par, nemamo dug staž, ali smo na vreme shvatili da se u životu ni u zajednici dvoje ljudi ništa ne podrazumeva. U tom smislu, radimo i na sebi i na našem braku temeljno i predano. Čuvamo ga i branimo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare