VUČIĆ NEDELJKOVIĆU PONUDIO POSAO Nikola odlučan: Bio bih najsrećniji kada bih mogao da pomognem još više našem narodu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa Nikolom Nedeljkovićem koji je pušten na slobodu nakon šest meseci provedenih u zatvoru u Prištini.

– Sve je dobro završeno i to je najbitnije – rekao je predsednik i zahvalio se Nikoli i njegovoj porodici što su se sastali sa njim.

– Mnogo naše dece iz Srbije, na Vidovdan, nekada i drugim danom, naša deca odu na Gazimestan. Nikola, na snimku se vidi da viče Srbija, koji su oni mogli da pokažu. Zamislite strašnog greha što viče Srbija i nosio je majicu „nema predaje“. Baš kako su upadali u stanove i kuće naših ljudi, a onda dovodili svedoke da potvrde. Tako su hteli i ovde da slome jednog mladića samo zato što je Srbin. Koliko smo mogli trudili smo se da pomognemo – rekao je predsednik. 

Predsednik je Nikoli ponudio i posao.

– Imamo dve ponude za tebe, da radiš, hoćeš li da se baviš i humanitarnim radom u kancelariji za KiM ili ćeš da radiš u ministarstvu za informacione tehnologije, sam izaberi. Verujemo da neko ko ima tako čistu glavu i rodoljubiv odnos može mnogo da pomogne. Saznali smo mnogo i o tvojim roditeljima, sestrama, videli smo iz kakve porodice dolaziš i bićeš pojačanje za državu – kazao je predsednik Vučić i dodao:

– Hvala sine još jednom što si imao mirnu, hladnu srpsku glavu da to sve izdrži!

Nedeljković se zahvalio svima na pomoći i podršci.

– Hteo bih da iskoristim ovu priliku, kao mladić koji se nikad nije bavio politiku, niti me to znaima. Hvala svima, hvala državi, hvala Vama predsedniče i svima koji ste pomogli. Ne mrzim nikog, samo volim i poštujem svoju zemlju – rekao je Nedeljković.

– Hoćeš u Kancelariju ili ministarstvo – upitao je predsednik još jednom Nedeljkovića.

– Bio bih najsrećniji kada bih mogao da pomognem još više našem narodu i uključim se – rekao je Nedeljković, prenosi Kurir.

– Kao da gledam mog Danila – dodao je predsednik.

Nedeljkovića je primio u zgradi Generalnog sekretarijata u 10 sati.

Podsetimo, ovaj dvadesetogodišnji student iz Beograda uhapšen je na Vidovdan, na Gazimestanu, pod optužbom da je „izazivao versku mržnju i netrpeljivost“

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare