CRNOGORAC DOŠAO KOD BIVŠE, A KAD MU JE DOŠLA NESUĐENA TAŠTA IZVADIO PIŠTOLJ: Najnoviji detalji otmice devojke u Beogradu!

Crnogorski državljanin S. N. (22) uhapšen je zbog sumnje da je uz pretnju pištoljem oteo svoju bivšu devojku S. L. (22) nakon što se prethodno posvađao s njenom majkom u beogradskom naselju Mirijevo.

Drama se dogodila u sredu oko 23 sata.

– Crnogorac i devojka su neko vreme bili u emotivnoj vezi, ali su se nedavno razišli. Osumnjičeni je u sredu došao u stan u Mirijevu gde devojka živi sa majkom, i S. L. je odlučila da ga primi u stan – kaže izvor iz istrage i dodaje:

– Osumnjičeni i oštećena su bili u stanu, ali je u jednom trenutku došla njena majka koja se iznenadila što je videla bivšeg momka svoje ćerke.

Naš sagovornik kaže da je ubrzo atmosfera postala sve napetija.

– Počeli su da viču jedno na drugo i nisu mogli da se obuzdaju pa je osumnjičeni iz svoje torbice izvadio pištolj i stvaio ga na sto – kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

– Hladnokrvno je izvadio oružje, a majka i ćerka su se samo pogledale i počele da vrište. Uplašile su se i tražile su od njega da skloni pištolj i da izađe iz stana, ali je on tada uzeo za ruku bivšu devojku i krenuo da napusti stan.

Navodno u tom trenutku V. L. je pokušala da zaštiti ćerku S. L. od nasilnog bivšeg momka.

– V. L. je navodno stala na vrata i nije dala da nasilnik izađe s njenom ćerkom, ali je tada S. N. udario pištoljem u glavu. Nesrećna žena je pala pored vrata, a oni su izašli iz stana. V. L. je pozvala policiju koja je munjevito odreagovala i uhapsila Crnogorca u obližnjoj ulici – kaže sagovornik i dodaje:

– Prilikom pretresa u torbici S. N. pronađen je pištolj sa pripadajućim okvirom i municijom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare