ŠOK OBRT! DEJAN DEMANTOVAO VEZU SA VODITELJKOM! Dragojević osuo paljbu po Tamari, RAZOTKRIO NJEN TAJNI PLAN

Dejan Dragojević se po prvi put se oglasio povodom navoda da je u vezi sa voditeljkom Tamarom Galiano, a mnoge je svojim izlaganjem bacio u rebus.

Dragojević je naime, demantovao da je u vezi sa Tamarom, te je osuo paljbu po njoj i istakao da je sve izmislila samo kako bi bila u medijima.

„Stop! Voditeljka mi nije devojka. Devojka koja samu sebe nameće u odnos u kom nije jer je videla da izlati na portale je slična onoj koja radi iste stvari za novac. Samo je u ovom slučaju novac medijski prostor. Ćutao sam dva dana, ali znate mene. Ja režim britkom saboljom. Ne diraj mečku. Moja devojka nit ima Instagram, niti je u medijima. Ona je sad pored mene, dosta mi je devojaka koje idu sa splava na splav“, zaključio je Dejan.

Kako je Tamara sama istakla, ona i Dejan se poznaju već neko vreme, on je više puta gostovao u njenoj emisiji, a sredinom decembra su se sreli na jednom događaju gde su se rasplamsale varnice, pa Deki nije gubio vreme već je odmah pozvao na sastanak. 

– Imate tačne informacije. Istina je da smo Dejan i ja na početku jedne lepe priče. Varnice su sevnule na prvu, kao što možete da vidite na snimku, koji je nastao krajnje spontano. Volim frajere koji ne kalkulišu. Dejan je na sve načine pokušavao da dođe do mene i uspeo je. Od četvrtka se ne razdvajamo, toliko smo se smejali kad su ljudi pomislili da je na snimku na kome se vide naše ruke – Dalila. Kakva crna Dalila, ona je davna prošlost! Dejan je pravi džentlmen. Žao mi je samo što je do sada pravio katastrofalne izbore kada su žene u pitanju. Ovog puta je napravio pravi izbor. Videćemo koliko će sve ovo trajati, ali važno je da se zna da je sada Dejan – zauzet dečko – priznala je Tamara Galijano.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare