IPAK NIJE ON VLASNIK LANCA RESTORANA: Baka Prase uzeo pare od Kineza da ih reklamira, EVO KOLIKO JE DOBIO! 

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je najavio da otvara lanac restorana brze hrane u Beogradu, što se i desilo pre nekoliko nedelja, a ako je suditi po snimcima koji kruže internetom, napravio je dobar potez jer posla ima preko glave.

Ali on nije vlasnik tih restorana! Kako Kurir saznaje, jutjuber je sklopio dogovor s jednim imućnim Kinezom, koji je investirao novac u posao, a zaduženje Baka Praseta bilo je da reklamira taj brend. Navodno, za ovaj biznis dobio je 20.000 evra za tri meseca, koliko traje ugovor, a postoji mogućnost da se saradnja nastavi.

Da su naša saznanja tačna, pokazuje činjenica da na fiskalnim računima uopšte ne piše naziv fast fuda „Kod Bake“, iako se taj natpis nalazi na izlogu. Na svakom računu piše ime firme „Asia Fast Food Beograd“, a kad se pretragom Agencije za privredne registre proveri status preduzeća, vidi se da je ono osnovano početkom novembra na ima jednog kineskog državljanina. Dakle, Bogdan Ilić je pozajmio svoje ime kao brend zarad novca, što je potpuno u redu jer javne ličnosti u svetu to stalno rade, ali za razliku od jutjubera, svako od njih to naglasi i ne reklamira tuđe firme kao svoje.

Podsetimo, Baka Prase je već na početku rada restorana uspeo da napravi skandal i razbesni javnost tako što je najavio da će se u fast fudu prodavati palačinka u obliku falusa! Da zlo bude veće, ova poslastica se nalazi i na koricama menija njegovog lokala, i to pored burgera, jaja na oko i ostalih proizvoda koji se nude. Njen naziv je „palačinkarina“ i cena joj je 310 dinara, a može biti prelivena belom ili crnom čokoladom. Osim toga, on se i sam slikao na svom Instagram profilu sa ovim „specijalitetom“, simulirajući s njim oralni seks.

Napustili ga sponzori Jutjuber zarađivao 50.000 e mesečno

U jeku popularnosti Baka Prase je, prema sopstvenom priznanju, mesečno zarađivao i po 50.000 evra od sponzora koje je reklamirao u video-klipovima na Jutjubu, ali bez tih prihoda je ostao nakon skandala kad se saznalo da je imao seks s maloletnicom. Posle toga je optuživan i za nasilje nad pokojnom Kristinom Kikom Đukić, infuenserkom koja je izvršila samoubistvo, posle čega se povukao iz javnosti.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare