DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 28. DECEMBAR! Bikovi LENJI na poslu, Strelčevi treba da čuvaju NOVČANIK, a evo ko ima probleme sa VARENJEM 

Pred nama je važan astrološki period, jer za samo jedan dan kreće retrogradni Merkur koji će uticati na sve znakove zodijaka, a naročito na Jačeve, Rakove, Ovnove i Vage. Retrogradni Mars je tu već dva meseca, tako da treba biti oprezan sa odlukama pred Novu godinu

OVAN

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je potekao iz drugačije kulture. POSAO: Mogući problemi u procesu rada i nestabilnost posla. Uslovi rada bi mogli da se pogoršaju. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK

LJUBAV: Nećete imati prilike da upoznate nekog ko bi vas baš zainteresovao. POSAO: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi. Nećete biti raspoloženi za rad. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Nestabilnost, pogotovo ako ste u dužoj vezi. Ako ste sami, moguća je nova ljubav. POSAO: Doživećete promene koje će vas možda u prvi moment uznemiriti. ZDRAVLJE: Nestabilno.

RAK

LJUBAV: Upoznaćete osobu čiji je magnetizam izuzetno snažan. POSAO: Bićete nezadovoljni svojim poslom. Možda će vas brinuti da li ćete imati posla, ili kako ćete ga naći. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV

LJUBAV: Naići ćete na hladan doček kod osobe koja vam se dopada, zbog čega ćete biti uvređeni. POSAO: Imaćete sreće sa pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Povišen šećer ili masnoća u krvi. 

DEVICA

LJUBAV: Bićete u isto vreme i sentimentalni i neraspoloženi, zbog čega ništa konkretno nećete moći da postignete. POSAO: Ništa novo se neće desiti. ZDRAVLJE: Slabije varenje i pad imuniteta.

VAGA

LJUBAV: Ovo može biti dobar dan za one koji su već u vezi, ali oni koji su sami verovatno neće naći ljubav. POSAO: Mogući nesporazumi ili administrativni problemi u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Danas ćete mnogo razmišljati o ljubavi, zbog čega ćete lako zapadati u zanos. POSAO: Imaćete potrebu da se izrazite na kreativan način i u tome ćete biti uspešni. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC


LJUBAV: Moguće je da partner neće biti raspoložen za ljubav, ali će se ipak zalagati i biti vam posvećen. POSAO: Možete doživeti neku štetu ili čak biti žrtva krađe. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Vrlo ste pristupačni i šarmantni, što će vam doneti napredak u ovoj sferi. POSAO: Dobar period za putovanja i akademski rad, kao i za pružanje intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Slabo.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete skloni da štošta pogrešno tumačite, što će napraviti problem. Nećete biti raspoloženi za ljubav. POSAO: Bićete nezadovoljni time gde ste i dokle ste stigli u karijeri. ZDRAVLJE: Prehlada.

RIBE

LJUBAV: Moguća je strastvena afera. Privući će vas neko ko je već zauzet. POSAO: Izgleda da će loša atmosfera na radnom mestu negativno uticati na vas. ZDRAVLJE: Solidno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare