ZADRUGARI U PANICI! Otkriveno da je Zvezdan TRAŽIO NOŽ na imanju, voditelj hitno REAGOVAO! Cimeri ga razotkrili

Danima zadrugari i javnost bruje o odnosu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića koji je odlučio da završi svoju petnaestogodišnju vanbračnu zajednicu sa Anom i da se upusti u vezu sa Anđelom.

Zadrugari su tokom emisije „Pretres nedelje“ osudili Anđelin i Zvezdanov odnos, nakon čega je naglo odlučeno da se pošalju na Rajsko ostrvo. Ana Spasojević je otkrila šta je ovoj odluci prethodilo, te se poverila Jovani Tomić Matoroj i rekla da je Zvezdan tražio nož po imanju i da je ona obavestila voditelja o tome.

– Miljan koji zna za nož, kome sam ja odmah rekla sakrij, skloni. Uzeo je i tražio da deznifikujemo i isečemo vrh – rekla je Ana.

– Ja to nisam znala – rekla je Matora.

– Ja ti kažem šta se desilo i zašto su poslati na ostrvo. Ja sam povukla Milana (Miloševića) i rekla mu šta se desilo, one je rekao: „Aha“. Izašao je na reklame, vratio se i poslao ih na ostrvo. On (Miljan) zna za nož – rekla je Ana.

– Miljan meni kaže turiraš Zvezdana – rekla je Matora.

– Još smo mi sakrili nož. On odlazi i traži nož i nema noža – objašnjavala je Ana.

– Šta će mu to? – pitala je Matora kroz šapat.

– Tražio je Rodniju da ga opere. Rodni ga je oprao. On je rekao skini taj vrh i dezinfikuj nož. Rodni je rekao da neće – rekla je Ana.

Detaljnije u nastavku.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare