POSLEDNJI RETROGRADNI MERKUR U GODINI POMRSIĆE NAM KONCE! Spreman je da nam na sve naćine ZAKOMPLIKUJE ŽIVOT već od 29. decembra!

Bliži se kraj 2022. godine, a ako smo se nadali da ćemo da se izvučemo iz retrogradnih planeta čini se da je horoskop rešio da nam te nade i sruši. Merkur, koji večito donosi probleme ulazi u retrogradno kretanje 29. decembra, a nastaviće tim pravcom sve do 18. januara u novoh godini.

Kašnjenja i haos u komunikaciji

Uostalom, Merkur je 12. decembra ušao u predretrogradnu senku, koja polako počinje da povećava nivo konfuzije i komplikacija. Međutim, kada Merkur bude retrogradan na 24 stepena Jarca, to će stvari odvesti na sledeći nivo, pokrenuvši period razmišljanja i pregleda koji bi vas mogao odvesti na neka veoma čudna mesta. Retrogradni Merkur retko je dobar trenutak za početak nečeg novog, jer je ovo period renoviranja koji vam omogućava da se pomirite sa prošlošću. Umesto da očekujete da se sve odvija prema planu, možete očekivati frustrirajuća kašnjenja i pogrešne komunikacije koje će ometati napredak.

Srećom, često kada se osećate izgubljeno, takođe imate moć da naletite na nešto neverovatno i neočekivano. Pošto je Jarac horoskopski znak discipline i napornog rada, ova retrogradnost će imati dubok uticaj na vašu karijeru.

Prednosti

Jarac je kardinalni zemljani znak koji često daje prednost dostizanju cilja u odnosu na uživanju u putovanju, čak i ako to znači određene žrtve u životu. Iako Jarčeva sklonost ka odloženom zadovoljstvu često vodi ovaj horoskopski znak ka uspehu, to im takođe može otežati da zaista „uživaju“ u svom uspehu, pišu astrousluge.com

Najbolji način za borbu protiv retrogradnog Merkura kroz Jarca je da iskoristite stabilnost, ambiciju, pouzdanost ovog znaka. U tom slučaju ćete manje osetiti da ste ugroženi ili da vam nešto ne ide od ruke.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare