NAJBOLNIJI OPROŠTAJ OD LAĆE Njegovi baba i deda dali čitulju, a reči su teže i od Futinog: „Voli te tata“

Porodica i prijatelji preprano preminulog Milana Radulovića Laće oprostiće se danas od njega, kada će tekstopisac biti sahranjen na Novom groblju.

Od kako se desila ova tragedija, mnoge poznate ličnosti su sa bolom u glasu govorile o njemu i gotovo od svake rečenice je zastala knedla u grlu.

Njegov otac Futa dao je čitulju koja je počela rečima: „Voli te tata“, a sada su se na isti način oprostili i njegovi baba i deda.

„Preminulom unuku, neka je laka zemlja. Mimica i deda Milan Radulović“, piše u čitulji.

Podsetimo, kako je pisao „Blic“ Hitna pomoć je 13. decembra u ranim jutarnjim satima zatekla na ulici u besvesnom stanju Milana Laću Radulovića.

– Laća je proglašen mrtvim na putu do bolnice. Telo je prebačeno u forenzički centar u drugom gradu, gde je ležao bez formalne identifikacije. 18. decembra je počeo događaj da se razvija kada je porodični prijatelj Radulovića zvao ambasadu i prijavio nestanak jer je bilo planirano da se Milan 19. decembra vrati za Srbiju. On je u Izrael otišao 2. decembra. Izraelska policija je kontaktirana 19. decembra – kaže izvor „Blica“ i dodaje:

– Iz policije 20. decebra uzvraćeno da se telo sa opisanim tetovažama nalazi u pomenutom forenzičkom institutu. Telo je u utorak kasnije popodne identifikovala prijateljica i tako je sklopljena slika šta mu se dogodilo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare