Haos u FSS: Tončev upao na sednicu i izneo šokantne optužbe na račun Piksija, Šurbatovića, Bjeke

FSS je zakazao sednicu Izvršnog odbora na kojoj je trebalo da se raspravlja o Mundijalu u Kataru. Na sednicu je, kako je i najavio, došao Novica Tončev, koji je iako je član IO, istakao da nije dobio poziv, ali da će se pojaviti u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Kako saznajemo, Tončev je napravio pravi haos na sednici. On je prethodno tražio da jedna tačka dnevnog reda bude izveštaj o potrošenom novcu u Kataru, kao i ko je sve bio hotelu Orlova o trošku Saveza, o čemu smo pisali i tokom samog turnira i najavili da je atmosfera u hotelu haotična i da igrači nemaju mira.

Tončev je izneo i neke šokantne optužbe na račun selektora, VD predsednika Nenada Bjekovića, generalnog direktora Jovana Šurbatovića, kao i direktora reprezentacije Stevana Stojanovića, prenosi Telegraf.

Naime, Tončev je na sednici rekao da je selektor Dragan Stojković Piksi na ime plasmana u Katar dobio premiju u iznosu od 1,5 miliona evra, a da su Bjeković, Šutbarović i Stojanović dobili po 350.000 evra.

Sa druge strane, oni koji su i ostvarili premije, a to su fudbaleri, koji su i izborili učešće, prema rečima Tončeva, dobili su po 100.000 evra.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare