ANĐELKA ŠOKIRILA TRUDNOĆOM SA NAJBOLJIM DRUGOM BIVŠEG MUŽA: Ona nije prva na našoj ESTRADI, evo spiska SKANDALA među prijateljima

Regionom je odjeknula vest da je glumica Anđelka Prpić u drugom stanju i da čeka dete sa najboljim drugom njenog bivšeg muža Darija Prpića. 

Ovakvi skandali dešavali su se i ranije na estradi.

Dobro je poznato da je Miroljub Aranđelović Kemiš pre Zorice Brunclik bio u braku sa Vesnom Zmijanac. Pričalo se da su Zorica i Vesna bile velike drugarice, te da je Zmijančeva Kemiševu prevaru teško podnela. Njemu je, navodno povestila i pesmu „Nevero moja“, te njih dve nisu pričale gotovo 30 godina.

Zorica danas tvrdi da se nije mešala u prvi brak svog muža.

– Dok su njih dvoje bili u braku, Kemiš joj je dao prelepu pesmu „Nevera moja“, a onda su se razveli, pa je neko pametan ko joj je tada bio šef marketinga, jer Vesna to nije mogla da smisli, rekao da bi upravo ta numera mogla da nastane zahvaljujuci njihovom razvodu. S tim u vezi, ona je za jedne citane novine dala izjavu sa velikim naslovom „Drugarica mi je otela muža“ i mojoj porodici napravila pakao. Sva moja deca imala su problem, a ja sam konstantno bila frustrirana zbog nje i njenih veza sa mocnim ljudima koji su joj krojili karijeru. Zbog nje su me svi gledali kao babarogu i kao ženu koja je sve samo ne omiljena – ispričala je Zorica, koja se posle više od 30 godina pomirila sa Vesnom Zmijanac, prenosi Kurir.

Aca Lukas i Željko Šašić bili su veliki prijatelji. Acina druga supruga Nataša i Sonja su čak u jednom periodu života zajedno držale butik. Ipak njihovo prijateljstvo je puklo, a Lukas se na kraju oženio Sonjom za koju kaže da je najveća ljubav u njegovom životu. Lukas i Željko godinama su zbog toga u sukobu.

Tanja Savić i Slavica Ćukteraš bile su veoma bliske, ali je njihovo prijateljstvo puklo navodno jer se Slavica nabacivala Tanjinom dečku. Tada se spekulisalo da je Slavica čak pokazala grudi momku svoje drugarice, te one godinama nisu razgovarale. Odnose su izgladili tek mnogo godina kasnije.

Zlata Petrović se svojevremeno zabavljala sa Sašom Popovićem koji se kasnije oženio Suzanom Jovanović. Njih dve su bez obzira na to nastavile da se druže, a kako je Suzana pričala, Zlata je kriva što su njih dvoje i završili u braku.

– Zlata mi je pomogla da se udam za Sašu! Na njenoj svadbi sam ja bila ta koja je uhvatila bidermajer. Odmah posle toga udala sam se za Sašu! Zato mi je Zlata pomogla – istakla je Suzana.

U centru pažnje je već neko vreme i Ana Rajković, izabranica golmana reprezentacije Srbije Predraga Rajkovića, koja je uvek volela fudbalere Crvene zvezde. Mnogi ne znaju da je ona bila u višegodišnjoj vezi sa fudbalerom srpskog šampiona Srđanom Mijailovićem. On i Rajković su 2013. godine nosili crveno-beli dres, a obojica su branili boje naše selekcije u svim uzrasnim kategorijama.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare