PRVO OGLAŠAVANJE PORODICE ANĐELE ĐURIČIĆ: Podržali ćerkinu aferu sa zauzetim čovekom, svima poručili JEDNO! 

Nakon što je Anđela Đuričić uplovila u romansu sa sa zauzetim čovekom Zvezdanom Slavnićem, njena porodica izdala je zvanično saopštenje na zadrugarkinom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Zvezdan je ostavio nevenčanu suprugu Anu zbog strasti i emocija koje su mu se javile prema Anđeli Đuričić, njena porodica se prvi put oglasila na njenom zvaničnom Instagram nalogu.

Iako niko nije očekivao od Anđele da napravi ovaj potez, njenoj porodici očigledno stižu poruke uvredljivog sadržaja sa svih strana, pa su sada odlučili da daju zvaničnu izjavu i objave je na njenom Instagram profilu

Porodica je odlučila da obriše sve poruke koje njihova ćerka dobija, nakon što je zvanično postala ljubavnica, misleći da će na taj način da je zaštite od glasa naroda.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen Instagram

– Ima posla, ko hoće da ima svoja posla. Da li ste zaista toliko dokoni da šaljete uvredljive i ponižavajuće poruke, a znate da ih ona neće ni pročitati, zato što su sve izbrisane i svaka sledeća će biti izbrisana. Ne trudite se uzalud, ko ne želi da je podržava, srećan vam put. Njen život ne zavisi od vas, niste joj ga vi dali – glasi u zvaničnom obrazloženju porodice.

Podsetimo, bliski odnos učesnika “Zadruge 6“ Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić jedna je od centralnih tema u Beloj kući, a on je čak zbog toga odlučio i da javno ostavi svoju suprugu Anu, pred milionskim auditorijumom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare