POSLEDNJE FOTOGRAFIJE DEVOJKE KOJA JE PRONAĐENA MRTVA NA ZVEZDARI! Ovaj muškarac se u stanu slikao sa Ivanom pre tragedije?

Porodica Ivane Krivokapić (26) iz Lovćenca, koju su mrtvu na krevetu našla braća od tetke u stanu na Zvezdari u Beogradu, a koji je iznajmljivala od skoro, uporedo sa istražnim organima, ispituje mogućnost da je neko naudio njihovoj mezimici. Muškarac koji se na Fejsbuku zove Jetmir Guide Gocaj objavio je u subotu na toj mreži fotografije sa Ivanom na kojima su oni sami, a nastale su u stanu, kako se pretpostavlja u onom u kom je devojka nađena u beživotnom stanju.

Ono što baca sumnju da on nešto krije je činjenica da je kazao da su fotografiije nastale pre četiri meseca iako su na njima on i Ivana naizmenično sa kapom Deda Mraza, sa veštačkom jelkom, grilandom i drugim novogodišnjim asesoarima. Po njegovim rečima, to bi značilo da su se slikali usred leta, odnosno u avgustu, što je neverovatno budući da su u toploj zimskoj odeći, u džemperima. 

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

 
Jetmir je zabrinulo interesovanja za njegovo poznanstvo sa Ivanom kada smo ga pitali gde su se fotigrafisali i kada, a prirodu njihovog odnosa je nazvao prijateljskom kazavši da je za nju bio spreman život da da i da su svakodnevno komunicirali.

Taj momak je ocenio da je sumnjičav za Ivaninu smrt i pravdao se iako mi to nijednog trenutka nismo rekli.

– Mi smo drugari sa planinarenja, a vi me optužujete samo zato što sam Albanac. Jel radite za policiju? Ivana i ja smo se čuli svaki božji dan, čak i zore dočekivali . Imala je problem sa spavanjem – rekao je Jetmir na pitanje Republike. 

Sledeće pitanje je bilo da li je imala dečka, a on je rekao da uprkos vremenu koje je sa njom provodio zajedno i na vezi preko telefona , da je nikada nije pitao ima li nekoga.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare