OTKRIVENI NOVI DETALJI IZ STANA NA ZVEZDARI GDE JE DEVOJKA NAĐENA MRTVA: Evo šta je nađeno na komodi pored nje, samo OVO fali!

I. K. koja je pronađena u stanu na Zvezdari osim podliva po vratu imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci kao i povrede podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik, prenosi Kurir.

Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da ona branila od nekoga, saznaje Telegraf. Nažalost, sama zgrada gde je I.K. pronađena nema video nadzor, ali okolni objekti imaju.

Kako se saznaje, u stanu nema tragova premetačine i ništa ne fali osim ključa od ulaznih vrata. Braća su prvo pokušala da obiju stan, ali su na kraju ušli kroz prozor. I. K. je zatečena sa otkopčanim pantalona, a majca joj je bila podignuta preko grudi.

Sinoć se u devojčinom rodnom mestu okupio veliki broj poznanika, rodbine i meštana, a sahrana bi trebalo da bude obavljena u utorak na mesnom groblju, ali ne zna se tačno kada.

Podsetimo, porodica I. K. (26) koja je za vikend pronađena mrtva u iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Zvezdara neutešna je, a danas se očekuju rezultati obdukcije, koja će rešiti misteriju i utvrditi da li je devojka ubijena ili nije.

Mrtvu I. K. zatekla su njena braća, koja su na poziv njenih roditelja došla da provere šta se s njom dešava, jer im se nije javljala. Devojka je zatečena bez znakova života u zaključanom stanu, na vratu je imala modrice. Ono što je posebno zabrinjavajuće jeste to da su joj pantalone bile otkopčane, a bluza skinuta. Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju sa toksikologijom kako bi se razjasnilo kako je tačno preminula.

Meštani vojvođanskog sela odakle je preminula devojka, kažu da se njena porodica vratila u nedelju iz Beograda i da im nije do života od kad su saznali da im nema miljenice.

– Roditelji I. K. su slomljeni od bola. Ono što znamo jeste da je njima rečeno da se sumnja da je u pitanju ubistvo, po svemu što su inspektori tamo zatekli. Spominje se i mogućnost da je devojka saznala nešto što nije trebalo, da se skrivalo, oko robe u obližnjem magacinu, te da je nekom to možda predstavljalo strah da će biti otkriven. O čemu je tačno reč, niko još ne zna – pričaju komšije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare