ONA JE NJEN NAJVEĆI PONOS: Ćerka Kaje Ostojić ima 19 godina i prava je lepotica! IZGLEDAJU KAO SESTRE (FOTO)

Kaja Ostojić ima ćerku Nikolinu koju je rodila kada je imala 19 godina, a mnogi komentarišu da izgledaju kao drugarice.

Osim uspešne karijere, najveći ponos za Kaju predstavlja Nikolina, a ona to česo ističe i u objavama na društvenim mrežama.

– Zenica oka mog. Ponosna sam na sve sto si postala, i u kakvu divnu ženu rasteš. Hvala nebesima što je pubertet na izmaku i što je sada tako lepo i lako biti tvoja mama – glasila je jedna od njih.

Inače, Kaja je Nikolinu dobila sa prvim mužem Nikolom Dragojlovićem, s kojim je započela vezu u četvrtom razredu gimnazije. Sa 18 godina je ostala trudna, zbog čega je školu vanredno završila.

– Kada sam saznala da sam trudna, nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu – to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo. Ali nije bilo lepo – govorila je Kaja ranije.

Kaja je Nikolu ostavila kada je njihova ćerka imala samo šest meseci. Preselila se kod roditelja u Novi Sad i tamo živela dve godine.

Pevačica Katarina Kaja Ostojić se udavala tri puta. Bila je sa Nikolom Dragojlovićem, sa kojim ima ćerku Nikolinu, potom sa košarkašem Urošem Duvnjakom, a onda i sa svetski poznatim di-džejem Džuniorom Džekom, a sada uživa u ljubavi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare