NEOPISIV BOL – ARIJANINE REČI RAZARAJU DUŠU! PRVI BOŽIĆ BEZ SINIŠE: Prazna stolica, sećanja na prošle proslave, glas koji ne čuješ

Arijana Rapaćoni Mihajlović, udovica proslavljenog srpskog asa Siniše Mihajlovića, na društvenim mrežama je opisala kako je provela prvi Božić bez svog voljenog supruga.

Nedelju dana nakon sahrane slavnog fudbalera i trenera, neutešna Arijana objavila je izuzetno emotivnu poruku koja je rastužila i najtvrđa srca.

„Prvi Božić nakon gubitka nekoga je težak. Ne bi proslavljao, ali to radiš. Zbog dece. Zbog porodice. Boleće. Tu su pokloni koje nećeš morati da kupuješ ove godine. Prazna stolica. Sećanja na prošle proslave. Glas koji ne čuješ. Biće teško, ali preguraćeš. Možda ti usred tih suza mali osmeh dospe na lice. Ništa nije pogrešno u tome. Budi zahvalan za slavlja koje ste imali zajedno. Počni novu tradiciju u znak sećanja na njega i uvek pamti ljubav koja je postojala“, napisala je Mihajlovićeva udovica, piše Kurir.

Arijana je objavila i video snimak vatre, uz emotivnu pesmu Enija Morikonea, „Nokturno“.

Podsetimo, legendarni fubaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra u 54. godini nakon duge i teške borbe sa leukemijom. Njemu je sve vreme najveća podrška bila supruga Arijana sa kojom je bio u srećnom braku od 1996. godine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare