NOVOGODIŠNJA NOĆ NAJAVLJUJE UZBUĐENJA I IZNENAĐENJA! Horoskop za poslednje trenutke 2022. godine: Ovo nas očekuje tokom SLAVLJA!

Kako najavljuje poznati astrolog Dušan Cincović noć na prelasku iz 2022. u 2023. godinu biće puna iznenađenja za sve horoskopske znakove.

Kad se astrološki sagleda novogodišnja noć, 1. januar 2023. godine najavljuje uzbudljiva i interesantna događanja.

– Sa ascedentom u Vagi i poljem zabave u znaku Vodolije, ambijent i mesta dočeka biće vrlo prijatni, estetski skladni, ali i vrlo originalni sa raznim iznenađenjima – kaže za Telegraf.rs astrolog Dušan Cincović.

Većina će biti vrlo elegantna, posebno će dame biti šarmantne, nadahnute u zavodljivo odevene.

Sa Jupiterom u Ovnu mnogi će biti puni optimizma, očekujući prijatna druženja, dobro raspoloženje i uživanje, ali je pitanje da li će biti baš veseli na pravi način, jer će biti prisutno podsvesno opterećenje svakodnevnim problemima.

– Kako će biti i Merkur retrogradan u znaku Jarca, kao i Mars u znaku Blizanaca, morate da budete bolje organizovani da krenete na vreme i da nikako ne zaboravite dokumenta, novac, kartice i mobilni telefon.

Budite maksimalno koncentrisani da neku važnu informaciju da prenesete drugome ili čak da ne odete na neku pogrešnu destinaciju – podseća astrolog Cincović.

Mnogi, pogotovo stariji proslaviće tu noć u skromnijem porodičnom ambijentu sa bliskim okruženjem, a kako su osim Sunca i tri planete u znaku Jarca nostalgično će se sećati prošlih povoljnijih i mnogo srećnih vremena.

Jedno je sigurno – egzaltirani Mesec u Biku doprineće da maksimalno uživate u obilju jela i pića prilično neumereno. Konjukcija Meseca i Venere iniciraće dobro raspoloženje, prijatne razgovore i druženja, kao i pesmu, igru i ples.

Pojedinci podstaknuti misterioznim Neptunom ispoljiće neverovatnu maštovitost, inspirisanost i kreativnost i biće potpuno neočekivano u u centru pažnje.

Emotivno, predstoji šarolika lepeza osećanja. Izražena je nekompatibilnost Venere i Meseca u Jarcu koja donosi zahlađenje emocija, pa su mogući trenuci tuge, odsutnost voljenih osoba, izneverena osećanja, ali i neizbežne intrige, ogovaranja, spletke i ljubavne afere.

Kako je Venera u snažnom zagrljaju sa Plutonom, blizu tačke egzaltacije Marsa, biće ne samo susreta i bliskosti sa osobama i ljubavima iz prošlosti, nego će mnogi doživeti neslućena zadovoljstva, intenzivne strasti i žestok eros, možda i početak novih emotivnih veza.

Usled negativnog aspekta Sunca i Marsa i specifične konjukcije Merkura i Plutona, treba izbegavati netolerantnost i nervozu, neke neprimerene izjave, kao i potencijalne konflikte i sukobe.

Bez obzira na sva ova opterećenja, u „najluđoj noći“ dajte sebi predah, opustite se, zabavite se i proveselite.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare