NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 26. DECEMBRA DO 2. JANUARA! Retrogradni Merkur GAZI – Ovnovi ne treba da donose ODLUKE, Lavovima ljubav na POSLU, a evo ko se nalazi na ŽIVOTNOJ PREKRETNICI

Iako je pred nama poslednja nedelja u godini, retrogradni Merkur stiže 29. decembra, pa donosi haos u komunikaciji, tako da se spremite za preokret. Retrogradni Merkur će se pridružiti retrogradnom Marsu, pa ćemo pred Novu godinu itekako biti zbunjeni, a mnoge poruke ćemo pogrešno protumačiti. Retrogradni Merkur najviše će uticati na Rakove, Ovnove, Jarčeve i Vage

OVAN

Posao  – Jupiter je 20. decembra ušao u vaš znak, pa osećate novu pokretačku energiju. Međutim, retrogradani Merkur kreće 29. decembra pred Novu godinu, pa će poslovna situacija da postane dodatno konfuzna. Kombinacija retrogradnog Marsa i Merkura biće izuzetno loša za donošenje poslovnih odluka. 

Ljubav – Bacili ste oko na osobu koju poznajete preko posolovnih kontakata. Radi se o osobi koja je fokusirana na posao, ali veoma proračunata. Ušli ste u fazu kada vam je lako da se zaljubite.

Zdravlje – Bolje.

BIK

Posao – Venera u Jarcu donosi vam uspešnu nedelju za posao, ali treba da se čuvate retrogradnog Merkura od 29. decembra. Merkur će ponajviše uticati na vaše finansijsko stanje, pa imate lažna očekivanja u vezi nekog novca. Najvažnije je da zapamtite da ne ulažete novac u periodu do 19. januara. 

Ljubav – Retrogradni Mars nije dobar za nove romanse, ali je period lep za putovanja. Promena ambijenta ili susret u drugom gradu može da bude osvežavajući za vas. Jarčevi će vam biti privlačni.

Zdravlje – Dobro.

BLIZANCI

Posao – Retrogradni Merkur kreće 29. decembra, pa dolazi do zastoja pred Novu godinu. Ne treba da očekujete veliki pomak ni na jednom životnom polju, nego čekajte vaš trenutak iza praznika. Dobijaćete mnoga obećanja u vezi sa poslom, a sve to će da se prolongira do oko 20. januara.

Ljubav – Jupiter u Ovnu donosi vam dinamičan period kada je ljubav u pitanju. Partner će želeti više da se druži u ovom periodu. Ukoliko ste slobodni, jedna Ovna koji vam se predstavlja kao prijatelj, može da vam postane partner.

Zdravlje – Lošije.

RAK

Posao – Jupiter u Ovnu i planete u Jarcu stvaraju vam pritisak da budete što bolji na poslu, ali ste ujedno pod pritiskom. Priželjkujete promene u karijeri, ali one dolaze sa zakašnjenjem. Retrogradni Merkur najviše će da pogodi vaše polje komunikacija, tako da ne treba da se začudite što će od 29. decembra sve da kasni, od poruka, papirologije, do isplata.

Ljubav – Venera u sedmom polju ukazuje da imate visoke kriterijume u ljubavi. Neko ko je poznat široj javnosti vam se dopada. Međutim, komunikacija će pred Novu godinu biti otežana, tako da će mnogi dogovori da sačekaju januar mesec.

Zdravlje – Dobro.

LAV

Posao – Ulazak Sunca u Jarca donosi vam više obaveza, pa će vam posao i biti prioritet u narednom periodu. Stižu nove poslovne ponude, ali treba da znate da ne treba da donosite konačne odluke pre januara. Zbog retrogradnog Merkura od 29. decembra nećete biti finansijski stabilni, pa ne treba da ulažete novac do kraja godine.

Ljubav – Venera u Jarcu donosi vam ljubav preko posla. To je neko ko je veoma ambiciozan i usmeren na poslu, pa to može i da vam bude zanimljivo. Slede vam poznanstva preko društvenih mreža.

Zdravlje – Pazite na ishranu.

DEVICA

Posao – Ulazimo u nedelju kada kreće retrogradni Merkur, pa očekujte da ćete pred Novu godinu biti sluđeni i konfuzni. Ništa neće ići po planu i ne treba da imate neka velika očekivanja kada je posao u pitanju jer će sve dodatno da se uspori. Vi ste jedan od znakova koji će snažno otetiti uticaj retrogradnog Merkura jer je to vaša planeta. 

Ljubav – U periodu ste kada lako ostvarujete nova poznanstva, ali zbog retrogradnog Merkura ćete poželeti da obnovite kontakt sa nekim iz prošlosti. Obavezno prihvatite pozive za zabavu koje ćete dobiti.

Zdravlje – Slabije.

VAGA

Posao – Puno planeta u četvrtom polju ukazuje da se nalazite na raskrsnici između dva puta. Ukoliko se bavite nekretninama, period nije loš, ali treba da imate u vidu da retrogradni Merkur stiže 29. decembra da pokvari sve planove. Sve ste bliži realizaciji samostalnog biznisa.

Ljubav – Retrogradni Mars u Blizancima donosi otežanu komunikaciju sa voljenom osobom. Sve što budete pokušavali da raščistite u ovom periodu nećete moći, jer vam Mars to neće dozvoliti. Očekujte pozive iz prošlosti pred Novu godinu.

Zdravlje – Dobro.

ŠKORPIJA

Posao – Naglašeno treće polje donosi vam počajanu komunikaciju do kraja godine. Telefon će vam zvoniti non-stop, a vama će prijati ubrzan tempo. Imaćete nove pregovore o poslu, ali će dogovori da se odlože za januar, jer retrogradni Merkur kreće 29. decembra.

Ljubav – Flertujete preko poruka i neko lako može da vam izjavi ljubav. Prijaju vam duga dopisivanja, ali i slatke reči. Imaćete zanimljiv susret u komšiluku.

Zdravlje – Dobro.

STRELAC

Posao – Jupiter je ušao u Ovna, pa počinju da stižu ponude sa svh strana. Planete u Jarcu zauzele su vaše drugo polje, pa imate šanse da dobijete honorarni posao. Do kraja godine ipak ćete čuti za nove poslovne mogućnosti koje će vam u 2023. godini doneti veću zaradu. Finansije su vam prioritet, ali nema razloga da brinete.

Ljubav – Retrogradni Merkur kreće 29. decembra, pa očekujte javljanje stare ljubavi. Neko koga ste nekada voleli želeće da obnovi kontakt sa vama. Privlače vas osobe koje su ostvarene u poslovnom smislu. Ipak, Jupiter može da vam donese poznanstvo sa sportistom.

Zdravlje – Bolje.

JARAC

Posao – Sunce u vašem znaku čini da se osećate dobro i imaćete uspeha u svemu što budete radili. Međutim, Merkur kreće retrogradno 29. decembra, pa će usporiti vaše šanse za realizaciju poslovnih poduhvata. To ne treba da shvatate lično, već samo kao dodatno čekanje.

Ljubav – Venera vam donosi ljubav i više strasti pred kraj godine. U Novu godinu ulazite poletni i spremniji da pokažete svoja osećanja. Imaćete više od jedne prilike da uđete u emotivnu vezu.

Zdravlje – Odlično.

VODOLIJA

Posao – Naglašeno dvanaesoto polje ukazuje da nije isključeno da pred kraj godine saznate ko su osobe koje su vam radile iza leđa. Jedno je sigurno, u ovom periodu imate dosta tanih neprijatelja i verovatno ćete to saznati. Zbog toga nemate jasnu predsatvu kakva je situacija na poslu.

Ljubav – Emotivno ste zatvoreni, a ako ste u braku, imaćete stalno utisak da partner nešto krije od vas. Sigurno je da partner ima više problema nego što vam govori. Nije dobar period za tajne ljubavne afere.

Zdravlje – Psihosomatski problemi.

RIBE

Posao – Naglašeno jedanaesto polje donosi vam veliku podršku prijatelja u narednom periodu. Međutim, retrogradni Merkur kreće od 29. decembra, pa će vaša poslovna partnerstva biti na testu. Uvidećete da neki pregovori moraju da sačekaju januar mesec.

Ljubav –  Retrogradni Merkur donosi vam povratak stare ljubavi i to nije dobro rešenje. Retrogradni Merkur traje do 19. januara i u tom periodu jedna osoba će vas ubeđivati da je dobar momenat za pomirenje, ali ćete shvatiti da je to loša stvar. Probajte da gledate ka budućnosti.

Zdravlje – Dobro.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare