MIHE VIŠE NEMA, ITALIJAN UTUČEN, NE MOŽE DA VERUJE! Siniša mu je poklonio dres Bolonje, nosio ga je na sahrani!

Momak iz Bolonje Mateo Elmi (22) tuguje za legendarnim fudbalerom Sinišom Mihajlovićem, koga je upoznao u bolnici „Sant Orsola“

Siniša Mihajlović preminuo je nakon tri i po godine borbe sa leukemijom. Mladi Mateo Elmi upoznao je fudbalskog asa 2019. godine. Spojila ih je bolest.

Nakon što je dobio dijagnozu, Miha je započeo lečenje u bolnici „Sant Orsola“, gde se odmah započelo sa agresivnim terapijama. U isto vreme, ali na drugom spratu bolnice, svoju bitku za život vodio je Ermi.

–  Mihajlovića sam upoznao u septembru 2019. On je bio suočen s prvim delom svoje bitke, a ja sam se već borio. Tad sam bio u bolnici na pregledima, a dr Kazadei, znajući da sam navijač Bolonje, odlučio je da me oraspoloži. Odveo me je na sprat gde je bio Siniša i upoznao s njim. Bio je to divan susret, malo smo ćaskali, a onda me je potapšao po ramenu. Taj trenutak mi je dao veliku snagu. Onda je Siniša izvadio Bolonjin dres potpisan od njega i celog tima i poklonio mi je – ispričao je Mateo Elmi italijanskim medijima.

Mladić je na sahranu otišao u dresu voljenog kluba koji je dobio na poklon.

– Nisam ni sanjao, da ću ga nositi na Sinišinoj sahrani. Kada sam u petak čuo za njegovu smrt, nisam verovao. Rekao sam sebi „Ali kako se to dogodilo tako jakoj osobi?“ Za mene je to bilo nemoguće. Osećao sam strašan strah i nepravdu.

Jedan drugom su bili podrška u borbi protiv opake bolesti. Cela Bolonja volela je Sinišu, a njemu su zajednički trenuci davali mnogo snage!

 Govorio je o bolesti bez filtera, što nije lako. Siguran sam da je tako svima dao snagu i jasno stavio do znanja šta je zaista važno. Ovo govorim zato što se Siniša često vraćao u bolnicu. Svi su bili zabrinuti za njega jer su ga u Bolonji svi voleli. Imali smo kratak susret pre nekoliko meseci, dva minuta, ali sam i to cenio. Bio mi je na raspolaganju iako mu nije bilo dobro. Dao mi je više snage u tih nekoliko malih trenutaka nego što sam dobio u hiljadu drugih dana. Srećan sam što sam ga poznavao – dodao je mladić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare