AFERA! ANĐELKA OD BIVŠEG MUŽA DUGO KRILA I VEZU I TRUDNOĆU S NJEGOVIM NAJBOLJIM PRIJATELJEM: Na ovaj način je Dario SAZNAO!

Anđelka Prpić i njen partner M. Ž. mesecima su krili od njenog bivšeg supruga Darija da su u vezi i da će kroz četiri meseca postati roditelji.

Kako se saznaje, oni nisu ništa želeli da kažu Dariju, koji je čak trebalo i da kumuje M. Ž. na venčanju s njegovom dugogodišnjom partnerkom, ali budući da je ta veza prekinuta, od kumstva neće biti ništa.

U svakom slučaju, sudbina se tako ispreplitala, da su M. Ž. i Anđelka počeli da se zabavljaju. Ali, posle izvesnog vremena Dario Prpić je ipak saznao za odnos njih dvoje, i to od osobe koja je njima veoma bliska, a u koju on ima ogromno poverenje.

Zbog svih ovih činjenica, Dario nije dovodio u pitanje istinitost ove informacije, koja je obišla region brzinom svetlosti.

Ni na kraj pameti

– Dariju ni na kraj pameti nije bilo da će se Anđelka upustiti u vezu sa čovekom s kim je godinama bio najbolji prijatelj. Trebali su čak i da se okume. M. im je godinama dolazio u kuću. Nije mogao ni da pomisli da bi on sem prijateljstva mogao da ima nešto sa njegovom bivšom suprugom Anđelkom, zbog koje je i ostavio devojku s kojom je bio 11 godina u vezi. Kada mu je jedna bliska osoba ispričala da su oni zajedno već nekoliko meseci i da čekaju i dete, kao i da sve kriju od njega, bio je u šoku. Nije mogao da dođe k sebi danima. Uopšte nije sumnjao da je u pitanju laž ili trač, jer je ta osoba jako bliska Anđelki i do detalja je upoznata sa njenim životom – završava Kurirov izvor.

Fotka s rođendana

Inače, da su Anđelka i njen sadašnji partner, M.Ž. bliski već mesecima unazad, može se naslutiti i po tome što je među gostima na njenoj intimnoj rođendanskoj proslavi u oktobru bio prisutan i budući otac njenog deteta. Na fotografiji koju je objavio jedan od gostiju na njenoj proslavi rođendana, Prpićeva i M. Ž. su nasmejani i srećni.

Anđelka je u poslednje vreme na društvenim mrežama objavljivala fotografije na kojima zajedno s njom pozira i M., te se stiče utisak da se nije previše trudila da ova ljubavna priča ostane tajna, mada ovih dana ne želi da se oglašava povodom svega.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, M. Ž. je bio jedan od gostiju na svadbi Anđelke i Darija Prpića 2011. godine, kada su tadašnji mladenci upriličili veselje za 200 gostiju u jednom beogradskom restoranu, a da su zaista bili bliski, dokazali su i snimci sa svadbe.

Glumica nije odgovarala na pozive i poruke novinara, nazvavši ranije sve priče na ovu temu „glupostima“, dok je Dario jednom istakao da je i sam čuo za tu vest.

– Čuo sam, ali zaista ne želim to da komentarišem – rekao je on za medije, ne želeći da dalje ulazi u celu priču.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare