„ZBOG 15.000 EVRA IZGUBIO JE GLAVU“: Potresne objave posvećene mladom poštaru iz Danilovgrada, misteriozna smrt ŠOKIRALA REGION

Čitav region potresen je nakon vesti o pronađenom telu nestalog poštara iz Danilovgrada, Miloša Stamatovića (25), nakon što je crnogorska policija u utorak, 20. decembra saopštila da je telo Miloša Stamatovića pronađeno sa vezanim rukama na obali reke Morače u naselju Botun.

On je pre nestanka kod sebe imao oko 15.000 evra, koliko je i trebalo da podeli penzionerskih naknada, te je ovaj slučaj i dalje pod velom misterije, s obzirom na okolnosti pod kojima je telo nađeno.

Ono što je posebno potreslo narod jeste činjenica da je Miloš imao samo 25 godina, te da je tek zakoračio u ono što nazivamo „život“.

Mnogi ljudi na društvenim mrežama nisu se libili da iskažu tugu koju osećaju za izgubljenim životom poštara iz Danilovgrada, kao i nevericu da se ovakav užas dogodio jednom mladom životu.

Tako se na društvenim mrežama, a posebno na Fejsbuku, mogu naći mnogobrojne oproštajne poruke, što od onih koji su sa Milošem bili bliski, što od strane naizgled potpunih stranaca, koji su želeli da iskažu empatiju i saosećajnost zbog tragedije koja je zadesila Danilovgrad.

Tako je jedna korisnica na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju Miloša Stamatovića sa potresnim rečima.

„Lice anđela. Neko je zarad novca koji je nosio drugima za bednu poštarsku platu, ubio ovog mladića. Zbog 15.000 evra koje je nosio u torbi izgubio je glavu. Imao je samo 25 godina. Ovo je Miloš Stamatović. Jos je imao dečje nevin pogled u očima. A mi smo ga izneverili… Kakav je to narod, ako je i na ovo pristao? Kakvo smo to društvo postali??? Počivaj u miru dečače“, glasi potresna objava ove korisnice posvećena mladom poštaru kog je zadesila stravična sudbina.

poruka
foto: Screenshot

Među mnogobrojnim oproštajnim porukama, istakla se i jedna od gospođe koja je odlučila da podeli sa javnošću svoja osećanja, te se zapitala „gde je nestalo sunce našeg neba“.

„Iako daleko, želim sa vama da podelim svoja osećanja. Gde je nestalo sunce našeg neba? Zašto su ga zamračile ubice koje ubijaju nevine ljude i njihove najmilije zavijaju u crno? Te ubice hodaju slobodno mojom i vašom Crnom Gorom, njihova sigurno nije! Gde je nestalo sunce našeg neba? Ko ga je ukrao? Taj nevini pogled, iskreni osmeh, nikada više neće videti i zagrliti svoju majku, oca, sestre, pomaziti svog psa“, navela je druga korisnica na Fejsbuku.

poruka
foto: Screenshot

Podsetimo, Danilovgrađanin Miloš Stamatović (25) koji je radio kao poštar u Podgorici, nestao je u subotu 17. decembra, oko 6.30 sati na teritoriji glavnog grada Crne Gore.

Policija je pronašla njegov automobil u Botunu, nedaleko od korita reke Morače.

On je na teren krenuo sa 15.000 evra, koliko je i trebalo da podeli penzionerskih naknada. Na društvenim mrežama odmah je podeljen apel za pomoć u potrazi za Stamatovićem.

Iz Uprave policije rečeno je da su Stamatovićev nestanak prijavile kolege, nakon što se nije vratio da razduži smenu.

Nakon toga, objavljeno je da je telo Miloša Stamatovića pronađeno sa vezanim rukama na obali reke Morače, dok je u vozilu, u kom je prethodno mladić prevozio novac, pronađeno između 2.000 i 3.000 evra, a potraga za preostalom sumom novca je u toku.

Tada je uočeno je da su ruke na Miloševom telu bile vezane sa prednje strane i to ukazuje na mogućnost da je smrt nastupila nasilno, odnosno da je moguće da je u pitanju ubistvo, što policija proverava.

Za sada, zbog niza nepoznatih stvari, policija tretira slučaj kao smrt koju je potrebno rasvetliti, imajući u vidu okolnost da je telo pronađeno sa zavezanim rukama.

Nakon nestanka, Stamatovića su neke njegove kolege poštari u nedelju tražili nizvodno pored korita reke Morače.

Za pretragu su tada angažovani i čamci, a sa kolegama iz Pošte, uz službenike policije, Miloša su tražili i njegovi sugrađani iz Danilovgrada.

Kakav je užas zadesio mladog poštara iz Danilovgrada, preostaje da saznamo…

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare