MISTERIJA SMRTI STUDENTKINJE NA ZVEZDARI: Braća u stanu zatekla jeziv prizor na krevetu!

Studentkinja I. K. (26) juče je pronađena mrtva u stanu u beogradskom naselju Zvezdara, a policija sumnja da je ona žrtva zločina!

Devojku su, kako saznajemo, pronašla njena braća, nakon što se nekoliko dana nije javljala na telefon ni njima ni svojim roditeljima. Oni su razvalili vrata stana u kojem je nesrećna devojka živela kao podstanar i zatekli je mrtvu na krevetu. Pretpostavlja se da je mrtva oko četiri, pet dana.

Sigurnosne kamere

– Telo su zatekli sa podignutom bluzom i otkopčanim pantalonama, a na vratu su bile vidljive modrice. Takođe, i na glavi su uočene povrede – kaže izvor Kurira iz istrage i dodaje da na osnovu zatečenog stanja postoji sumnja da je devojka ubijena.

– Zgrada u kojoj je I. K. živela ima sigurnosne kamere, kao i zgrada koja se nalazi pored. Inspektori će detaljno pregledati snimke, jer postoji mogućnost da je eventualni napadač snimljen – kaže izvor i dodaje da su vrata stana u kom je devojka živela sama bila zaključana kada su braća došla, pa su morali da ih razvaljuju.

– Stan se nalazi u prizemlju i ima terasu. Ukoliko je I. K. ubijena, moguće je da je ubica ušao kroz terasu i isto tako izašao, ali nije isključeno ni da je ona otvorila nekome vrata i pustila ga u stan, najverovatnije nekoga koga je poznavala, a da je on potom uzeo njen ključ i zaključao za sobom. Sve ovo su za sada samo pretpostavke, istraga je tek pokrenuta i na slučaju se radi. Telo je juče odneto na obdukciju koja će definitivno utvrditi da li je devojka žrtva zločina ili joj se dogodilo nešto drugo – objašnjava izvor Kurira.

I. K. je sa severa Srbije, a u Beogradu je studirala. Komšije iz zgrade su u šoku i kažu da su juče dolazila njena braća da je traže.

– Dvojica mladića su došla kod nas na vrata i tražili su I. K. Bili su jako potreseni i uznemireni. Nismo uopšte pretpostavljali da se ovako nešto desilo, strašno je. Ceo život smo ovde, nikada nije bilo problema ni incidenata – kažu uzrujane komšije.

Nije bilo problema

Jedna komšinica kaže da nije dobro poznavala I. K. jer se skoro tu doselila.

– Nedavno je u naš kraj došlo nekoliko devojaka, ali nije bilo problema. Kad sam čula vrisku i Hitnu pomoć, zaledila sam se. Ovde nije bilo nikada ništa slično. Šta je moglo da se desi sam bog zna – rekla je komšinica.

Na čitavoj zgradi juče su bile spuštene roletne dok je policija satima obavljala uviđaj.

– Inspektori su u stanu devojke uzimali tragove, proverava se da li ima otisaka prstiju ili DNK tragova. Sve što je nađeno odneto je na analizu, a nakon upoređivanja tragova biće poznato više detalja – objašnjava izvor.

Majka, otac i braća jecali i grlili se

Ispred zgrade u kojoj je pronađeno telo I. K. juče su došli i njeni roditelji, a tu su bila i braća koja su zatekla užasan prizor u stanu sestre.

Uplakani su se grlili, a nesrećna majka je jecala: „Šta ću ja sada?“.

– Majka je u suzama molila da vidi ćerku poslednji put – kaže izvor Kurira.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare