KRALJ ČARLS IZBACIO PRINCA IZ PALATE ZBOG AFERE SA S*KS TRAFIKINGOM! Drama trese dvor: Ovo je KAZNA zbog skandala sa PEDOFILOM!

Britanski kralj Čarls proterao je princa Endrua iz Bakingemske palate nakon skandala sa pedofilom finansijerom Džefrijem Epstajnom, prenose Britanski mediji. 

Ovo navodno znači da Endruu neće biti dozvoljeno da ima kancelariju u pomenutoj palati, a kako piše „Dejli mejl“, Čarls, koji je nedavno dodelio Kejt Midlton neverovatnu pohvalu, je ovog puta bio strog i poručio je bratu da je od sada primoran da se brine sam o sebi.

– Svako prisustvo u palati je zvanično završeno. Kralj je jasno stavio do znanja. On više nije radni član porodice i sada je prepušten sebi – navodi izvor i dodaje da će se princ Endru pridružiti sutra kralju i drugim članovima kraljevske porodice na božićnom ručku u Sandrigemu, ali neće imati priliku da sa njima ode u porodičnu šetnju do crkve, prenosi Kurir.

Sa druge strane, princ Endru tvrdi da nikada nije bio blizak sa Epstajnom, koji je u avgustu 2019. godine izvršio samoubistvo u zartvoru nakon što je optužen za seks trafiking i zloupotrebu dece, čija je bivša devojka, Žislejn Maksvel, trenutno na služenj 20-godišnje zatvorske kazne zbog istih optužbi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare