KONTROVERZNI GOLMAN ISPADIMA NAPRAVIO SEBI PROBLEM: Klub i trener hitno reaguju zbog serije SKANDALA! Evo šta čeka Martineza

Kontroverznog Emilijana Martineza, golmana Argentine koji je napravio niz skandaloznih ispada tokom i nakon Svetskog prvenstva, čeka problem po povratku u klub.

Čuvar mreže koji je aktuelni član Aston Vile, mogao bi uskoro da promeni kllub zbog neverovatnog ponašanja i incidenata u kojima je bio glavni akter.

Naime, prema navodima medija sa ostrva, Unaj Emeri, trener ekipe iz Birmingema, nije zadovoljan takvim ponašanjem i vodiće ozbiljan razgovor sa njim kada se vrati obavezama u klubu.

„Nekada je teško kontrolisati takve emocije. Pričaću sa njim sledeće nedelje kada se vrati i kada bude naša odgovornost“, rekao je Emeri, prenosi Kurir.

Iskusni stručnjak je uprkos tome poručio da su svi u klubu ponosni što imaju Svetskog prvaka.

Međutim, pojedini mediji na ostvu preneli su navode da situacija nije tako bezazlena i da se neće sve završiti samo na razgovoru, već da španski trener želi da klub proda Martineza.

U svakom slučaju, tridesetogodišnjak pred sobom ima još nekoliko sezona na visokom nivou i definitivno bi trebalo da obrati pažnju na ponašanje.

Prvu utakmicu nakon pauze za Mundijal Aston Vila će igrati dan nakon katoličkog Božića, odnosno na „Boksing dej“ kada će Liverpul biti gost u Birmingemu.

Očekuje se da se Martinez priključi ekipi nakon te utakmice.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare