DEDA MRAZ BRUTALNO PRETUČEN U HRVATSKOJ: Pogledajte jezivu masovnu tuču, oborili ga na zemlju pa ŠUTIRALI U GLAVU (VIDEO)

Grupa od nekoliko mladića i devojaka danas je nešto iza 15 sati uz reku Savu na šetalištu braće Radić u Slavonskom Brodu narušavala javni red i mir. Izbila je masovna tuča u kojoj je prema snimku najdeblji kraj izvukao muškarac, koji je bio obučen u Deda Mraza, prenosi 24.satahr.

– Danas na Badnjak toliko nasilja nimalo nije primereno, kako oni misle dočekati Božić – rekao je jedan od Brođana, koji je svedočio nemilom događaju.

U jednom trenutku muškarac obučen u Deda Mraza završio je na podu, a s druge strane se drugi mladić zaleteo pa ga udario nogom u glavu. U tom trenutku je nastao haos te su se mnogi dali u bijeg, a „Deda Mraz“ je ostao da leži.

Policija je upoznata sa događajem, ali dok su tamo stigli svi akteri su se razbežali.

– Na mestu gde se sve dogodilo zatekli smo jednog muškarca koji je uhapšen i jednog povređenog mladića. U toku je privođenje još jednog muškarca tako da se krug oko svih aktera nemilog događaja sužava. Sledi daljnja kriminalistička obrada i svi će biti predati na daljnje procesuiranje pravosudnim organima – rekao je Tomislav Kovačević, radnik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske, dodavši kako su na mestu događa osim policije bili i radnici Hitne pomoći.

– Nemamo informaciju u kakvom je zdravstvenom stanju pretučeni mladić, nadamo se da će proći bez većih posledica – dodao je Kovačević.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare