BOLNA ISPOVEST SINIŠINOG KUMA: Miroslav Tanjga o poslednjim Mihinim trenucima, VELIKOM ŠOKU, Ibrahimoviću, Ljajiću…

Kum Siniše Mihajlovića posle njegove smrti otvorio je dušu i progovorio o poslednjim trenucima jednog od najboljih jugoslovenih fudbalera.

Miroslav Tanjga je, u intervjuu za „Novosti“ rekao da je kao i mnogi drugi, verovao da Miha može da dobije i ovu, kao što je dobijao i sve prethodne bitke.

Niko od nas nijednog trenutka nije ni pomislio, a kamoli slutio, da se Siniša ovog puta neće izboriti sa bolešću. Verovali smo da će, kao i prethodno, pobediti i nastaviti. Tim pre što je, recimo, dan pred odlazak na promociju Zemanove knjige sa sinom šetao ulicama i parkom sedam-osam kilometara. Mislili smo svi da ide nabolje, kao prvi put. Međutim, osetio je pogoršanje. Otišao je u bolnicu… A onda se desio šok. Strašan šok. Neizreciv. Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da se više neću čuti videti s njim, kao ni cela njegova familija…„, rekao je Tanjga za „Novosti“.

Siniša je bio poznat kao čovek koji nije prezao od toga da u lice kaže svakome ono što misli. Znao je da se dobro posvađa samo da istinu i pravdu isetera na videlo.

Neki igrači s kojima je Miha imao „konflikte“, najviše su brinuli i zvali. I to, ne iz kurtoazije, nego su se interesovali za čoveka koga su mnogo cenili. Bio sam često u kontaktu sa Zlatanom Ibrahimovićem, Ademom Ljajićem… zvali su redovno igrači s kojima je sarađivao, Kolarov, Ivanović… da ne nabrajam i ne propustim nekog. Jer, svi naši igrači i sportisti koji su ga poznavali su se ljudski interesovali. Takođe, veliku brigu pokazali su Italijani, igrači iz raznih zemalja koji su tamo nastupali. To je bila briga, ljubav i dokaz koliko je Miha bio veliki i koliko su ga voleli„, kaže višestuki Mihin kum.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare