ŠOK TVRDNJE MARKA ĐEDOVIĆA: Lekari su rekli da mi majka ima KANCER! A onda je usledio OBRT zbog kog se TRESE

Marko Đedović, bivši rijaliti učesnik, po prvi put progovorio o problemima sa kojima se susreo tokom ove godine, koja je bila, kako i sam kaže, jako teška za njega. Kako je izjavio, njegovoj majci je dijagnostifikovan karcinom, ali nakon detaljnih analiza ispostavilo se da je sve greška lekara, koji su, kako navodi Marko, samo želeli da ga mu uzmu novac i operišu zdravu ženu.

– Nikako sam. U prethodnom periodu sam imao toiliko problema da verujem da mi se na licu vidi. Ti problemi nisu vezani za moje bitisanje na javnoj sceni. Mama mi je imala zdravstveni problem, a i ja sam samim tim imao zdravstveni problem. Ja sam vezan za porodicu i za svoje prijatelje i kada se tako nešto desi, ja se osećam gore nego oni. Krajem godine je moja mama imala zdravstveni problem koji se na kraju ispostavio kao… Ne problem, već želja pojedinih ljudi da me opljačkaju za operaciju, misleći da ja imam neke pare i milione – drhtavim glasom je rekao Marko, prenosi Kurir.

– Ženi je dijagnostikovan karcinom, a da ona to nema. Tih deset dana. Nikada se gore nisam osećao. Početkom godine sam izgubio prijatelja, nažalost, govorili su mi da ću krajem godine izgubiti roditelja. Nakon toga smo radili analize i nije lekarska greška, već pokušaj pljačke i lopovluka. I sad kad govorim, govorim drhtavim glasom – prekinuo je govor na kratko.

– Ja još ne mogu da se oporavim, mislio sam da će mi ova godina odneti sve što volim. Nadam se da to neće biti tako i da će ova smrdljiva godina, odvratna godina, proći. Da mogu, izbrisao bih je gumicom iz života – uzjavio je Đedović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare