ŠOK DETALJI GEJ AFERE GLUMCA I USPEŠNOG MUŠKARCA: Orgijali sa njih 20, BIČEVI i PERIKE im fetiš, a pala i TROJKA sa tiktokerom!

Domaću javnost šokirala je priča o tajnoj gej vezi poznatog glumca i uspešnog muškarca koji je vrlo prisutan u javnom životu i domaćim medijima.

Pored toga što obojica uživaju u bizarnim ljubavnim igricama, pa tako glumac obožava da ga dečko brutalno tuče, koristeći bičeve, dok mu je poseban fetiš da nosi ženske čarape i perike, ljubav između njih i dalje cveta.

Koliko je njihova ljubav jaka, svedoči i to da su odlučili da okrenu novi list u svom odnosu, pa im ne smeta da u intimnim odnosima uživaju i sa mnogo drugih muškaraca. 

Kako prenosi Kurir, glumac je sa svojim dečkom nedavno prisustvovao gej orgijama u jednoj luksuznoj vili u Beogradu. Iako su mnogi bili šokirani što su se pojavili na tom mestu, gde su ih odmah prepoznali, oni su se bez ustručavanja prepustili ljubavnim užicima sa dvadesetak mladića, kako iz Srbije, tako iz inostranstva.

Oni su ipak, sve prisutne zamolili za diskreciju, ali nam je jedan od onih koji je i sam prisustvovao zabavi ispričao šta se sve dešavalo iza zidina vile.

„Glumac i njegov dečko su imali odnose skoro sa svim prisutnima na zabavi. Glumčev partner se posebno okomio na mlade feminizirane momke, od kojih je jedan poznati tiktoker, za koga se inače priča da se bavi prodajom svog tela po Dubaiju i ne krije da je homoseksualne orijentacije. U jednom momentu, dok je glumac u istoj sobi gledao i uživao u seksu sa ostalim mladićima, njegov partner se bacio na tiktokera. Kasnije im se pridružio i glumac u trojci. Posebno ga je uzbuđivalo da gleda dečka kako mu tiktoker ispunjava sve fantazije, koje je on do tada redovno upražnjava sa njim“, završava Kurirov izvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare