RADNICU VOLMARTA UZELA KAO TAOCA: Drama u Misisipiju, naoružana otmičarka tražila novinare, ali je UBIJENA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Policija Misisipija ubila devojku koja je držala radnicu Volmarta kao taoca. Korlunda Mekginister (21) ubijena je u samoposluzi pošto je zahtevala da razgovara sa voditeljem vesti, dok je uz pretnju pištoljem držala skamenjenu radnicu kao taoca.

Policija mesta Ričlan izvestila je na društvenim mrežama da je došlo do „oružanog incidenta u Volmartu“ u sredu oko 17:45, a zatim je nekoliko sati kasnije izdala još jedno saopštenje da je došlo do „pucnjave u kojoj je učestvovao policajac“.

Snimci koji kruže internetom pokazuju da žena, koja je u ruci držala predmet koji je izgledao kao pištolj, postavlja poseban zahtev.

„Hej, daj mi voditelja vesti dole odmah“, rekla je žena dok se činilo da drži pištolj u jednoj ruci, dok je drugom rukom držala taoca.

„Treba mi pomoć, potrebna mi je pomoć“, rekla je ona, prema snimku. „Daj mi vesti ovde dole.“

Ona je takođe govorila da nema nameru da bilo koga povredi, ali se opirala pozivima da pusti preplašenu radnicu.

„Ne pokušavam nikoga da povredim. Daj mi voditelja vesti.“

Na snimcima se takođe vidi kako policajci u više navrata zahtevaju od nje da baci pištolj dok ona nastavlja da zahteva da razgovara sa voditeljem vesti.

Šef policije Ričlenda Nik Meklendon rekao je za VAPT da je napeti incident bio „razarajući“ za sve.

On je rekao da niko drugi nije povređen u pucnjavi.

Istražni biro Misisipija vodi nezavisnu istragu o pucnjavi.

Volmart je ponovo otvoren u četvrtak, navodi VLBT.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare