Putovanje po horoskopskom znaku: Koje su najbolje destinacije i ko je vaša idealna pratnja

Kada je u pitanju dilema oko putovanja, nije loša ideja pogledati šta vam zvezde poručuju prema astrologu Frančesci Odi.

Ovan- Dominikanska Republika

Ovan je vatreni znak, samim tim je neuhvatljiv. Prema toj osobini, Ovnove privlače mesta sa dosta dešavanja. Ovo dosta utiče na njihov odabir putovanja, tako da je velika verovatnoća da vodič neće biti opcija.

Idealna pratnja na putovanjima: Strelac

Bik-Dubai

Bikovi su uvek za luksuzne destinacije i komfor zato što je za njih putovanje odmor u svakom smislu. Dobra hrana i masaže su podrazumevane kao neophodne da bi putovanje bilo taman za njihov ukus.

Idealna pratnja na putovanjima: Riba

Blizanac- Bali, Indonezija

Bali je destinacija koja će u potpunosti relaksirati Blizance, jer će osetiti olakšanje tela i duha. Oni su vrlo druželjubivi i „pravi turisti“ kada idu na neko putovanje, dakle obilaženje svega se podrazumeva.

Idealna pratnja na putovanjima: Vodolija

Rak-Anaheim, Kalifornija

Rak će uvek misliti i o drugima, tačnije da svima bude zabavno i prijatno. Imajući to u vidu ova destinacija je sve što rakovi podrazumevaju na jednom putovanju.

Idealna pratnja na putovanjima: Jarac

Lav: Venecija, Italija

Luksuz krasi i Lava u slučaju odabira putovanja, međutim, od Bika se razlikuje što Lav priželjkuje luksuz isključivo za sebe. Venecija je puna raskoši što je pravi užitak za ovaj znak.

Idealna pratnja na putovanjima: Vaga

Devica: Barselona, Španija

Barselona je idealna destinacija za Devicu po svojoj bogatoj kulturi i znamenitostima na svakom ćošku, što podilazi potrebama Device i njenoj žudnji za upijanjem svakog trenutka.

Idealna pratnja na putovanjima: Rak

Vaga: Pariz, Francuska

Pariz je grad ljubavi što ga čini kao sasvim razumnim izborom za Vage koje uživaju u lepotama ljubavi i svemu što ih asocira na to.

Idealna pratnja na putovanjima: Bik

Škorpija- Kopenhagen, Danska

Škorpije privlači tajanstvenost, samim tim vole da se predaju nečemu što će ih iznova iznenaditi. Danska se svojom kulturom i arhitekturom odlično uklapa u opis idealnog za Škorpije.

Idealna pratnja na putovanjima: Ovan

Strelac: Grand Kanjon, Arizona

Vladar putovanja je Strelac, baš po tome što je pravi istraživač prirode i sveta. Adrenalina ne može da se zasiti, a najbolje tom opisu odgovara upravo Grand Kanjon. Što egozotičnije to bolje.

Idealna pratnja na putovanjima: Bilizanac

Jarac: London, Engleska

Zemljani znakovi poput Jarca vole da imaju dozu organizacije na svakom putovanju, kao i da budu okruženi dobrim mestima za provod, ukusnom hranom i lepom arhitekturom što odlično opisuje London.

Idealna pratnja na putovanjima: Devica

Vodolija: Tokio, Japan

Kreativnost krase ovaj znak i Tokio i te kako odgovara njihovom opisu. Ovaj grad je za Vodoliju stvoren da istražuje mesta za koje ne znaju ostai turisti.

Idealna pratnja na putovanjima: Strelac

Riba: Maču Pikču, Peru

Ribe su u večnoj potrazi za unutrašnjim mirom i samim tim što žive u totalno svom svetu, Maču Pikču kao sveto mesto je idealno za njih.

Idealna pratnja na putovanjima: Škorpija

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare