POKRENUTA HITNA PROCEDURA! Ministarstvo se oglasilo povodom smrti žene u privatnoj klinici: Operisala grudi pa preminula

Branka Vasović (49) godina, preminula je 16. decembra nakon operacije smanjivanja grudi u privatnoj ordinaciji „Dušanović“ u centru Beograda, a povodom tog slučaja oglasilo se i ministarstvo zdravlja.

„Povodom smrti pacijentkinje prilikom estetske operacije grudi u privatnoj zdravstvenoj ordinaciji u Beogradu, inspekcijske službe Ministarstva zdravlja su utvrdile da se radi o registrovanom subjektu.Trenutno se po hitnoj proceduri proveravaju sve okolnosti pod kojima je pacijentkinja preminula, o čemu ćemo obavestiti javnost“, navode iz ministarstva.

Podsetimo, ekipa Kurira bila je ispred ove klinike, ali nam vrata i nakon što smo uporno zvonili niko nam nije otvarao. Od suseda smo saznali da doktor koji je vlasnik klinike i njegovo osoblje nisu bili tu od sredine ove sedmice.

– Pre dva dana sam video doktora. Inače su redovno tu. Nisam znao da se nešto desilo, radili su normalno, bili su tu skoro svakodnevno – rekao nam je jedan komšija.

Inače, ova privatna zdravstvena ustanova u kojoj je urađena intervencija nakon koje je ženi pozlilo, a nedugo potom i konstatovana smrt, vodi se kao specijalistička ordinacija plastične i rekonstruktivne hirurgije a vlasnik je dr Aleksandar M. Dušanović, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije i specijalista opšte hirurgije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare