ODVELI SU IH NA INFORMATIVNI RAZGOVOR I VIŠE SE NISU VRATILI! Supruge uhapšenih Srba sa KiM očajne: Plašimo se, život nam je pakao! 

Supruge uhapšenih bivših policajaca kosovske policije Slađana Trajkovića i Dejana Pantića rekle su da strahuju za svoje porodice nakon što su njihovi muževi odvedeni na informativni razgovor sa koga se do sada nisu vratili.

Supruga Trajkovića, Suazana kaže da su njenog muža priveli, a da ona sada strahuje za svoju ćerku.  

– Možete da zamislite kako se osećam. Živim u Bošnjačkoj mahali, gde je mešovota sredina, sa kćerkom, ne plašim se za sebe, plašim se za nju. Jedinu utehu imam u srpskim institucijama i državi Srbiji, znam da su uz nas, kao i Opština Kosovska Mitrovica. To mi daje malo snage – kaže Trajković za TV Most. 


Dodaje da porodica Trajković  23 godine živi u Kosovskoj Mitrovici i da nikada ranije nisu imali prolema sa Albancima, Romima ili Srbima. 
– Slađan je od 2013. radio u kososvskoj policiji. Rađene su provere, a mi smo korektne odnose sa svima. Sada kada su skinuli uniformu pre mesec dana, evo šta se desilo – kaže Trajković.  


Supruga Dejana Pantića, Suzana, kaže da se njenoj porodici život potpuno promenio. 
– Život nam se promenio za 360 stepeni. Od jednog običnog, mirnog života, nama se život pretvorio u pakao. Odveli su ga na informativni razgovor i od tog trenutka ništa ne znamo o njemu. Imam troje dece i tešim decu. Uporno im govorim: tata je živ i kad-tad vratiće se. A kada će se vratiti to je veliki znak pitanja – rekla je Pantić za TV Most. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare