DEJAN DRAGOJEVIĆ ĆUTI O PROŠLOSTI BIVŠE DEVOJKE! Briga me šta je Aleksandra radila sa MESAROM, bolje pitajte njenu MAMU…

Dejan Dragojević kaže da ga ne zanima šta je njegova bivša devojka Aleks Nikolić radila sa kriminalcem Markom Miljkovićem. On dodaje da nikada nije čuo da je starleta imala seks sa Mesarom, kao što je pre tri dana izjavio Srđan Lalić, svedok okrivljeni u postupku protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ostale koljačke bande u Specijalnom sudu u Beogradu.

– Ja te ljude koji su uhapšeni i ne poznajem! Ne znam što bih pričao o njima i njihovoj povezanosti sa Aleksandrom. Ne zanima me njena prošlost, sadašnjost, ni budućnost. Bolje pitajte nju ili njenu majku šta je radila pre mene. Sa Aleksandrom nemam više ništa i tako će i ostati – rekao je Dejan.

Osim što je stavio tačku na vezu sa Aleks, uskoro će okončati i brak sa Dalilom Dragojević.

– Na korak sam do razvoda. Biću slobodan čovek 14. februara, na Dan zaljubljenih. Tog dana ću da đuskam. Moja porodica i ja smo sve spremili za slavlje. Mama je napravila hranu, koju je stavila u zamrzivač. Čim potpišem razvod, pravimo žurku – priča Dragojević i dodaje da nije u kontaktu sa Dalilom.

– Ne čujemo se i ne planiram nikada da je okrenem! Proklinjem samog sebe što sam, kada je reč o ženama, imao tako loše izbore u životu. Nadam se da ću u budućnosti bolje birati.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare