U ITALIJI UHAPŠEN SRBIN SA 16 LAŽNIH IDENTITETA! Pink Panter se skrivao više od decenije, OVAKO su ga poilicajci provalili 

Srpski državljanin Bojan Marković (38), koji se dovodi u vezu sa međunarodnom bandom kradljivaca „Pink Panter“, uhapšen je u sredu u Italiji nakon 11 godina skrivanja od tamošnje policije i poternice. On je osumnjičen da je u Italiji počinio brojne pljačke, a godinama se uspešno skrivao iza čak 16 lažnih identiteta!

Markovića su, kako navodi italijanski portal Ottoragine.it, uhapsili karabinjeri Teritorijalnog odeljenja Mondragone. Oni su objasnili i kako je dolijao srpski begunac.

– Istražitelji su Markoviću ušli u trag nakon dugih i mukotrpnih istraga inspektora o kra]ama po kućama i juvelirnicama – pišu lokalni mediji.

Međutim, Srbin je vešto godinama odolevao hapšenju jer se krio iza lažnih identiteta.

– Istragom je utvrđeno da je Srbin koristio čak 16 lažnih identiteta, i na taj način je svaki put uspeo da bude korak ispred policije. Često je koristio izmišljena imena, sa lažnim mestima i datumima rođenja. Takođe, koristio je i slična imena svom, ali uvek dovoljno drugačija da zbuni službenike kada bi ga, recimo, nasumično pretresali na ulici – navodi portal Ottoragine.it.

Marković je dolijao u sredu kada su ga karabinjeri zaustavili nasred ulice, tada su posle detaljne provere njegovih ličnih podataka utvrdili da je on zapravo begunac za kojim tragaju više od decenije.

– Srbin je osuđen na zatvorsku kaznu od devet godina, osam meseci i 27 dana, kao i da plati kaznu od 3.200 evra, a sve zbog brojnih krivičnih dela, koje su mahom pljačke luksuznih stanova i zlatara. Njemu se na teret stavlja da je počinio krivično delo protiv imovine koje je počinio u provincijama Avelino, Kazerta, Kjeti, Pezaro Urbino, Salerno i Sasari – navodi italijanski portal.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare