SLOVENKA LUNIS TVRDI DA NJENA ĆERKA NEMA VEZE SA KOLJAČKIM KLANOM! Moja Aleks i Marko se znaju od detinjstva! 

Moja Aleks nije bila u vezi sa Markom Miljkovićem! Poznaju se iz komšiluka, ali nisu se ni družili, a kamoli zabavljali, tvrdi starletina majka Slovenka Lunis za Informer.

Ona je reagovala pošto je Srđan Lalić, svedok okrivljeni u postupku protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i njihove koljačke bande, izjavio u Specijalnom sudu u Beogradu da je njena ćerka imala seks s Mesarom u „bunkeru“ na stadionu Partizana. 

Sve lažu

– Aleks nije bila sa Markom! Njih dvoje se znaju od detinjstva jer su nam Miljkovići komšije, žive tri kuće od nas. Ali Marko nam nikada nije bio u stanu. Samo je njegov brat dolazio kod nas na slavu, on je dobar i pošten dečko, radi kao kuvar u Nemačkoj. Sa Markom smo bili samo na „dobar dan“ kada se sretnemo. Mi nemamo nikakve veze sa kriminalnim klanom!
Ona dodaje da ne zna zašto je Srđan prekjuče pominjao Aleksandru tokom suđenja Belivukovom klanu.

Sveti joj se
Možda je Lalić zaljubljen u moju ćerku, a ona ga je odbila, pa priča gluposti
Slovenka Lunis

– Taj Lalić laže! Možda je zaljubljen u moju ćerku, pa hoće da joj naudi jer ga je odbila. Što ne pričaju o prostitutkama kojima su kupovali stanove, kuće, automobile od 100.000 evra, otvarali kozmetičke salone… Uhvatili su se mog deteta, koje dinar nikome nije uzelo. Zabole me za Lalića, demantujem svaku njegovu reč. To što je pod zakletvom na sudu, ne znači da govori istinu. Da je ispravan čovek, ne bi radio sve ono što je radio. Može da se kune u Boga oca, tvrdim da jede govna! Ko će njemu da veruje?

Vole lake žene
Neka taj klan priča o prostitutkama kojima su kupovali stanove i automobile, a moje dete nek ostave na miru
Slovenka Lunis

Naivna

Slovenka kaže da je Aleks na meti loših ljudi jer je veoma lakoverna. 

– Njoj se sve ovo dešava jer je previše dobra. Da je mene slušala, daleko bi dogurala u životu. Pošto nije, sada ispašta. Pa i ja sam, dok sam pevala, bila u društvu kriminalaca i ubica. Dolazili su da me slušaju, sedeli su na mojim nastupima, jeli i pili. Kad su pali na robiju, je l’ trebalo mene da uzimaju u usta i optužuju za nešto? Ne, ja sam napravila distancu sa njima. Zabole me klinac za njih, nemamo ništa zajedničko. Tako i moje dete nema nikakve veze sa tim ljudima – završava Lunis. 

Markovi roditelji se iselili iz kuće

Slovenka kaže da su se roditelji Marka Miljkovića iselili iz kuće u Kotežu od sramote što je njihov sin uhapšen:

– Markovi otac i majka su pošteni i dobri ljudi, koji su napustili kuću kad se sve ovo izdešavalo sa njihovim detetom. Mnogo mi ih je žao! Markov otac je legenda od čoveka, a vidite šta je dočekao? Strašno!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare