„MILJKOVIĆ I BELIVUK SU NEBITNI LIKOVI!“ Trifunović tvrdi: Organizacija njihovim hapšenjem NIJE DOTAKNUTA! CENA KOKAINA SAMO OPADA

U Specijalnom sudu u Beogradu nastavlja se danas suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim optuženima za sedam ubistava i druga teška krivična dela.

Srđan Lalić je tokom suđenja izjavio daMarko Miljković nije ubio Veljka Belivuka samo zato što, citiramo, “nije stigao”.

Darko Trifunović, iz Instituta za nacionalnu i međunarodnu bezbednost, gostovao je u Pulsu Srbije gde se dotakao 2 glavna aktera grupe.

Nakon što je naveo da je njihov glavni zadatak bio da brišu konkurenciju, istakao je da su u suštini nebitni.

– Potpuno nebitni likovi izvučeni sa koje kakvih tribina. Oni čak nisu ni vatreni navijači. Nebitni su, da su bitni ne bi bili tu. Izvučeni su iz koteksta po surovosti. Mada, ponoviću, organizacija nije ni dotaknuta. Nemamo ni jednog člana koji je stvorio grupu i pod grupu. Kokain i dalje teče ovim prostorima i dalje su prisutni narkotici svih mogućih vrsta – rekao je Trifunović i dodao:

– U svakoj državi kada vi uhapsite i rasturite jednu takvu grupu, cena narkotika normalno skaće. Međutim, kod nas cena opada, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare