LETELO PERJE! TAMARA ĐURIĆ NAZVALA LAĆU NARKOMANOM: Sada se oglasila povodom njegove TRAGIČNE SMRTI i evo šta je REKLA

Kao bomba u javnosti je odjeknula vest da je tekstopisac Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i muzičara Aleksandra Radulovića Fute, pronađen kako leži mrtav na ulicama Tel Aviva, u Izraelu.

Ova vest potresla je mnoge poznate ličnosti sa naše estradne scene, jer je među njima bilo i onih koji su sarađivali sa Radulovićem. Ipak, Laća nije bio poznat samo po svojim emotivnim stihovima i hitovima koje je pisao, već i po britkom jezikom i skandalima, u koje je neretko upadao upravo zbog njega.

– Ovo smo mogli biti mi, ali ti nećeš da stojiš u redu za vaučer. Ne želim zvučati kao hejter, ali nekome zaista treba zabraniti pravo na ljubav, slikanje, kupanje, golotinju, disanje… S**** vam se u ljudska prava – napisao je Laća u jednoj od svojih objava, a zatim i dodao:

– Ma kakve veze ima – kilo dole, kilo gore, volim tvoje mane sa sve četiri strane – napisao je on tada.

Nakon ovoga, usledila je i oštra reakcija Tamare Đurić, koja je žestoko osudila potez pokojnog Laće. Poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, starleta tom prilikom nije birala reči, piše Kurir.

– Eutanazija i hemijska konstracija su majka ozdravljenja društva. Ova količina budala je neizdrživa i apsolutno se zalažem za izradu nekog zakona za eutanaziju i hemijsku kastraciju. Nikada neizlečene heroinske zavisnike treba odlikovati? – napisala je Đurićeva tada na svom Instagram profilu.

Tragom te vesti, novinari portala Republika su stupili u kontakt sa Tamarom, kako bi saznali kako je ona primila vest o tragičnoj sudbini talentovanog tekstopisca i upitali da li je očekivala ovakav ishod, s obzirom da ga je pre nekoliko meseci nazvala „neizlečenim heroninskim zavisnikom“.

– O mrtvima i bivšima sve najbolje. Neka ga čuvaju anđeli i neka mu je laka zemlja – kratko je rekla Tamara, te je jasno da između njih nije ostalo zle krvi nakon sukoba o kojem se naširoko pisalo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare